Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1846 recepten
Half zakje jonge bladsla, flinke hand rucola, 2 lekkere rijpe tomaten, bol mozzarella, bascilicum blaadjes fijn geknipt, olijfolie, witte balsamico, peper,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 rode appels, klokhuis verwijderd, in dunne schijfjes 125 ml balsamico vinaigrette 1 zak gemengde sla 70 gr brie, in plakjes 40[...]
Bron: allrecipes.nlKersen, kersen, kersen! Dit jaar zijn de kersen wel heel ruim en betaalbaar verkrijgbaar. Dat is andere jaren wel eens anders geweest. Gelukkig dus is het nu[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is een lekkere saus met veel gezonde vitamines, mineralen en gezondere vetten. De walnoten zorgen voor een heerlijke smaak, veel lekkerder dan gewone[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlIngrediënten kalfsoester: 2 eetlepels pijnboompitten 2 kalfsoesters, op kamertemperatuur 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 1 el fijngesneden verse salie 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFette di pesce dorati alla siciliana Ingrediënten : 4 moten goudbrasemfilet (of roodbaars of andere witvis) van elk 200 gram het sap van 1 citroen 2 teentjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Vier grote goudreinetten (of bijv granny smith, andere zoet/zure appel) 4 el. frietsaus, scheut ongeklopte slagroom, 4 el witte rum, eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 8 sneetjes brood (Pain Mediterranie) 4 eetlepels rode wijnazijn 4 eetlepels pijnboompitten 1 kleine rode ui 2 stengels bleekselderij 6[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - ongeveer 5 gambas p.p. (bij voorkeur vers, maar uit de vriezer kan ook - de niet-voorgekookte variant!). Bij amuse neem je 1 of 2 gambas[...]
Bron: smulweb.nlWij zijn dol op vis en als we zin hebben in iets lekkers tussendoor haal ik nog weleens grote garnalen uit de vriezer en maak ik dit snelle gerecht.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNa de lekkere pastasalade van gisteren uit de Boodschappen, durfde ik ook meteen wel de kerrierijst met ananas uit hetzelfde blad aan. Je kunt het natuurlijk[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb geen fut om boodschappen te doen en al helemaal niet om te koken. Gelukkig heb ik nogal wat langhoudbare verpakkingen in de koelkast: zuurkool,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: 600 g witvis of zalm 1 rode peper 1 knoflookteen 2 takjes dille 1 el kappertjes 4 bosuitjes zout, peper sla 8 el mayonaise 1 citroen 1 tl mosterd[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMaâkoudaat zijn aardappelkoekjes gemaakt van gekruid aardappelpuree. Het is een bekend aardappelgerecht in de magreb landen: Algerije, Marokko en Tunesie. Al[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk hou ontzettend veel van de zoute smaak van soja saus. Heerlijke verse groene (mag ook andere kleuren zijn) groente met een beetje zwart goud erover, daar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlvoor 4 personen 3 stronken witlof 2 mandarijnen (of blikje) halve of hele appel klein uitje Voorbereiding Witlof snijden ui snijden appel snijden[...]
Bron: smulweb.nl2 personen 400/500 gram aardappelen, 1 grote ui, 50 gram geraspte kaas, klontje boter Was de aardappelen en halveer ze. Kook ze met schil 15 minuten. Giet de[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDe post van mossels viel gisteren blijkbaar in de smaak, heb ze dan maar nog eens op die manier gegeten! Maar vandaag gaan we een kalkoenlapje te lijf met[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlKerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 60 gr walnoten 1 (300 gr) zak spinazie 1 (300 gr) zak bindsla (romeinse sla), in stukken 120 ml balsamico vinaigrette 8 grote[...]
Bron: allrecipes.nl