Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlAanstaande vrijdag speelt Nederland zijn eerste wedstrijd in het WK 2014 en ik ben echt geweldig in de voetbalstemming. Jezus, wat heb ik er veel zin in! Hier[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKleine Chef werd vorige week vijf en terwijl hij enthousiast zijn kadootjes uitpakte, hield Meneer de telefoon ernaast, want tot mijn verdriet zat ik een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSchorseneren een winterse groente In mijn tuin en potten op het balkon zie ik alweer groene neuzen! De bloembollen komen eraan… Dat roept, ondanks de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEnglish-language translation below Jaarlijks, eind augustus zijn de echtgenoot en 'yours truly' te vinden in West-Malling in Kent. Dit bij onze Engelse[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet schijnt steeds vaker op de kaart van hippe restaurants te staan: varkenswangen. In de nieuwste Delicious staat dit recept en met de Lindenhoff om de hoek,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 4 personen: 600 g riblappen, op kamertemperatuur zout versgemalen zwarte peper 2 theelepels milde paprikapoeder 2 eetlepels bloem 50 g boter 300[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOf zoals we het op zijn Hollands zouden zeggen: gewoon een heerlijk Lekkerbekje met zelfgebakken dikke frites. Als je dit gerecht wilt maken voor meerdere[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMijn vorige recept was ook al een stoofpotje, dus ik kan er eigenlijk niet mee aan komen zetten. Maar ze zijn zo lekker en het is er de tijd van het jaar voor.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDeze week heb ik mezelf de vraag gesteld; Wat maakt een gerecht Belgisch? Mijn vorige blog bericht was een Belgische kalkoen stoof. Dit recept is een Belgische[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAf en toe ben ik er dankbaar voor dat John ook kan koken, dat was deze week erg nodig. Ik raakte in e lappenmand en dan heb je soms wat hulp nodig. Deze week[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week heeft voornamelijk John gekookt, want ondanks dat het maandag en dinsdag aardig ging was ik woensdag weer doodziek. Gelukkig dat hij kan koken,[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl