Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 72 recepten
100 gram bloem 100 gram margarine 100 gram geraspte kaas oregano,komijne zaad,sesam zaad Voorbereiding Verwarm de oven op 180 graden leg bakpapier op de plaat[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olie van geroosterd sesamzaad 1 eetlepel ketjap 3 teentjes knoflook, fijngesneden 1 theelepel donkerbruine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 18 250 ml gedistilleerde ciderazijn 250ml sojasaus 125ml plantaardige olie 1 eetl sesamolie 1 eetl geroosterde sesamzaadjes 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 30 gr walnoten 30 gr pecannoten 30 gr cashewnoten 35 gr amandelen 35 gr rauwe pompoenpitten 80 gr sesam crackers, in stukjes 80[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 1 bosuitje 1 theelepel olijfolie 2 eetlepels sesamzaad 75 g zachte geitenkaas (bv. Bettine Blanc) 2 gedroogde abrikozen Bereidingswijze Verhit[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 26 mei Toen ik thuiskwam rook het naar lekker eten. nodig: 1 rode paprika, 2 bananen, olie, 300 gram vleesreepjes, 400 gram preiringen, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHoi hoi! Afgelopen donderdag at ik heeeeeeel simpel. Ik had diehard zin in gebakken zalmfilet en wist niet zo goed wat ik er bij zou gaan eten, maar wilde heel[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHallo daar allemaal! Het is een heerlijke zondagochtend en ik lig nog lekker in bed met een kopje thee deze blog te schrijven. Gisteravond ben ik met le[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond schatten! Wederom een blogje die nog tussen m'n concepten stond. Dit keer van m'n avondmaal van afgelopen zondag. Zaterdag at ik een Aziatisch[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAl eerder maakte ik een grote versie van deze börek in 'slakkenhuis'vorm, dit zijn wat kleinere lichtere varianten met een vulling van spinazie en feta/Turkse[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlSigara börek (opgerolde gebakken börek) is denk ik wel één van mijn favoriete gerechten uit de Turkse keuken. Knapperig, loeiheet en met zachte gesmolten kaas[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlDeze gül böreği (börek van loempiavellen in de vorm van een roos) at ik voor het eerst tijdens een 'kahvaltı' (Turks ontbijt) en toen ik één hap had genomen[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVandaag maakte ik mijn börek van baklavadeeg (te koop bij elke Turkse, Marrokaanse, ... winkel, in de koeling). Bij baklavadeeg denk je in eerste instantie -[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIk ben een fervent gebruiker van Instagram . Iedere week deel ik daar foto's uit ons dagelijks leven en de foto's die ik met deze app maak, deel ik ook altijd[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeel II, vervolg van: 'alles over spelt deel I' Wat is graan en welke graansoorten zijn er? Graan is een verzamelnaam van de zaden van grassoorten. Tarwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl