Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 98 recepten
Benodigheden: 4 zeer grote aardappels (superbintje) 1 sjalot 300 g mager rundergehakt 2 theelepels fijne tijm zout en peper 2 eetlepel Curry Gewurzsaus 2[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlNa het heerlijke hapje, de suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en geroosterde sesamzaadjes , waren de verwachtingen hooggespannen voor de rest van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk kregen we vandaag de zon te zien. Een ideale dag dus om dit Zuiderse receptje te posten. Nu alleen nog de temperaturen een beetje (veel) naar omhoog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaak je geen zorgen! Lamsoor, dat zijn niet de oren van lammetjes. Lamsoor is een soort zeespinazie met een licht zoutige smaak. Bij gebrek aan lamsoor werd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWoop, woop! Het is zover! Het nieuwe schooljaar aan hotelschool Spermalie is gestart. Mijn schooltas met gloednieuwe klasseermap stond al weken klaar. De[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKijk jij ook altijd zo reikhalzend uit naar het nieuwe maatjesseizoen? Ikke wel! Hier hoef ik dan ook niet veel woorden aan vuil te maken: dit voorgerecht ging[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk heb vreselijk veel geluk. Ik woon in Zeeland. En ik ben een enorme liefhebber van alles wat uit de zee komt. Da’s boffen want nergens vind je versere[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHeb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen *200 g broccoliroosjes *300 g wortelen, in plakjes gesneden *100 g sjalot *3 cl witte wijn *60 cl visfond *? koffielepel saffraan *16 verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr gekookte aardappels (fijn) 50 gr prei 100 gr courgette (fijn) 400 gr gemengde groente, doperwt, mais, wortel, diepvries, gekookt 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 5 3 eetlepels plantaardige olie 1 kleine ui of 2 sjalotjes, gesnipperd 250 gr rundergehakt 150 gr taugé Andere groenten: geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlDe één noemt het cocktailsaus, de ander whiskysaus en zelf noem ik het mijn saus voor bij de mosselen. Wat doet zo’n naam er ook toe. Als het maar lekker[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 2 personen 3 grote wortelen 6 gedroogde dadels, in stukjes geknipt 1 hand rozijnen 1 sjalot zout en peper olijfolie Schraap de wortelen en snij in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]
Bron: smulweb.nlHip is dit gerecht niet. Ik zou het veeleer klassiek noemen. Maar lekker, dat is het zeker en vast. En dat is toch waar het om gaat, niet? Iedereen, van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be