Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Foie gras en zoet, da's een geslaagde combinatie. Denk maar aan de lolly's met chocolade van een tijdje terug. Of de foie gras sterren in combinatie met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLap! Chef Jo komt is roet in het eten komen gooien. Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Mijn Kerstmenu stond zo goed als volledig op punt en dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHoezééé, de lente is aangebroken! Met andere woorden, de tijd waarin ik in de keuken helemaal kan losgehen met seizoensproducten als rabarber, aardbei,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comIs het geen kleurrijk plaatje? Een bonte verzameling van verse groenten, kruiden (munt), simit (turks brood) en sucuk (Turkse droge worst waar o.a. knoflook,[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGistermiddag gezellig een middagje Utrecht, waar ik eind jaren 80 gestudeerd heb aan de Universiteit van Utrecht. Leuk om oude herinneringen op te halen. Het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVliegtuigeten. Ik kan me voorstellen dat de gemiddelde kant-en-klaar lasagne nog beter smaakt (ik zou het niet weten, natuurlijk. Het is slechts een[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEn nog meer rabarber. De obsessie met rabarber was bijna over, totdat ik een magazine tegenkwam met een heleboel rabarber recepten. Ik kon het niet laten om[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlI ♥ Gennaro Contaldo! Uit zijn kookboek, "Gennaro's favoriete Italiaanse familierecepten" en met mijn eerste oogst uit de moestuin gele courgettes klein[...]
Bron: prcoolstuff.blogspot.comIk schreef van de week al over de rabarbercrumble . Ik zei toen ook dat ik het recept van rabarbercompote met rode peper online zou zetten. Bij deze. Eigenlijk[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comRabarber. Ik hou er wel van. Het is niet zoet, bitter zelfs. En daar hou ik van. Nu weet ik wel dat rabarber toch een beetje suiker nodig heeft om lekker te[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet blijft een leuk fenomeen; de foodblogswap, kennis maken en koken van de blog van anderen. Deze maand had ik de eer om te mogen koken van Zusjes koken over[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlVoor vandaag heb ik dit fantastische Indische taartje met rabarber ontwikkeld. En, zo met een (hoogstwaarschijnlijk) heerlijk zonnig weekend voor de deur, kun[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlOh wat is de tuin nu leuk... Alles groeit ineens zo hard... Alles kleurt... wat is het genieten... Genieten jullie mee?? Hieronder de verschillende stadium van[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWe hadden nog lang niet alles gezaaid... we hadden nog een deel bewaard voor later, in afwachting van het weer... maar nu bijna april...ja hoor nu kon het wel.[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlLinks op de foto zie je de rabarber al liggen lachen, echt de moeite om eens te proberen. Vandaag rabarber in een hartig gerechtje, wil je liever rabarber in[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl