Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 119 recepten
Ingrediënten voor 4 pers. 2 varkenshaasjes 40 gr Feta 4 plakken Parma- of Serranoham blaadjes salie Bereiding Snij elk haasje in vieren en druk de stukken een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten kalfsoester: 2 eetlepels pijnboompitten 2 kalfsoesters, op kamertemperatuur 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 1 el fijngesneden verse salie 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr lange pasta (spaghetti, tagliatelle o.i.d.) 100 ml extra vergine olijfolie 1 rode peper, gesneden 350 gr kerstomaatjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIn het kookboek Homemade Winter van Yvette van Boven staat een basisrecept voor fluffy pie. Ik heb zo mijn voorstellingen bij het woord 'fluffy', maar ik heb[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlGesmoorde paprika met ansjovis Ingrediënten: 3 grote gele paprika''s 1 teentje knoflook 1 volle el olijfolie 5 ansjovisfilets 1 el melk Bereiding: Paprika's[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 (biologische) pompoen olijfolie 30 gr boter 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ltr groentebouillon 1 takje marjoraan 1 takje peterselie 3 blaadjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSperzieboontjes met pancetta en salie Dit is nu het 11e variatie met sperziebonen op mijn blog. Dit keer een variatie op de bekende oubollige sperzieboontjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl~ Ingrediënten : 5 takjes tijm 5 takjes salie 0.5 bos rozemarijn 0.5 bos oregano 2 Varkenshaasjes 3 el mosterd 1 el boter 3 el aceto balsamico olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSchnitzel met quinoa korstje Ingrediënten : 4 x 150 g kalfsschnitzels 8 salieblaadjes 8 plakjes prosciutto zeezout en gemalen zwarte peper bloem om te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 600 gr Catalaanse worstjes 2 rode uien 2 rode paprika's 2 gele paprika's 1 el gehakte salie 3 el olijfolie peper en zout eventueel sesamolie en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZelf kaas en kruidenkaas maken Ik had nog een liter volle melk en een liter karnemelk in de koelkast staan en die waren allebei net over datum. Geen nood: daar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZonder vlees Dit is een lekker vegetarisch recept voor een dagje zonder vlees. En weer eens wat anders dan de eeuwige gehaktvulling. Het is een leuk recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl