Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
Naast pure zuurdesembroden bak ik ook heel wat hybride broden. Dus met een combinatie van gist en zuurdesem. Zuurdesem voor de smaak en heel weinig gist voor[...]
Bron: bakzebruin.blogspot.comGewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten: - 120 g gedroogde vijgen, grof gehakt (harde topjes verwijderd) - ½ tl bakingsoda (natriumbicarbonaat) - 140 g volkoren speltmeel - 1 tl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVruchten notenkoek; om in te bijten Puur natuur en natuurlijk heel erg smaakvol en voedzaam. Tja, ik weet niet goed hoe ik het moet noemen een reep, koek, een[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlWat is het? Pekmez is een fruitsiroop (of melasse). Over het algemeen wordt het van druiven gemaakt, maar er zijn ook varianten van andere fruitsoorten zoals[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlAl een hele tijd wilde ik graag aan 'de kefir'. Ik stelde het steeds maar uit, omdat ik er toch een beetje huiverig voor was. Plaatjes kijken via google maakte[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comSabayon is lekker èn feestelijk èn wordt dus graag geserveerd als afsluiter van een diner. Denk maar aan Komen Eten. Hoe vaak staat daar sabayon niet op het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVijgen en cuberdons. Warm en koud. Crunchy en moelleux. Wat een geslaagd huwelijk! Wie had dat gedacht? Ikke niet. Gelukkig is er chef Dehens die voor[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk zei het gisteren al, de herfst heeft ook z'n mooie kanten, vooral op gastronomisch vlak dan toch. Als je een lange duurloop op je programma hebt staan en je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is al lang geleden dat ik nog een dessertje postte. Tuurlijk wel, elke week het toetje van mijn kookles, maar voor de rest probeer ik variatie in mijn blog[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze chutney is nummer 2 in de serie Heerlijke Herfst uit Boodschappen nr. 10. Ingrediënten: 1 sinaasappel schoongespoeld 300 gram verse dadels zonder pit in[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit noten-vijgen-cranberrie-speltbrood is robuust, zwaar en royaal gevuld met grote stukken vijg en veel noten. Voor dit brood heb ik hetzelfde recept gebruikt[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVandaag ben ik weer eens aan het broodbakken geslagen. Eigenlijk doe ik dat veel te weinig, terwijl het zo'n leuke bezigheid is. En goed gekneed deeg voelt ook[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlAllé voor mij toch. Ik kwam zo fier als een gieter thuis met mijn zakje maar ze zullen voor mij alleen zijn vrees ik. Ik overtuigde man en jeugd om eens te[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlEen aromatisch zoet brood met specerijenmix Als je regelmatig mijn blog leest, dan weet je dat ik graag desembrood bak. Meestal bak ik tweewekelijks een aantal[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl