Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 92 recepten
voor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1/4 kop olijfolie 1 kg varkenslapjes 2 knoflookteentjes, fijngesneden 2 uien, in plakjes 1 wortel in plakjes 1/2 kop rode wijnazijn 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Hele kip zak mosselgroenten (selder, ui, wortel, prei) enkele voorgekookte aardappelen room Eierdooier Kruiden naar smaak (thijm, laurierblad,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Hele kip zak mosselgroenten (selder, ui, wortel, prei) enkele voorgekookte aardappelen room Eierdooier Kruiden naar smaak (thijm, laurierblad,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg sucade- of riblappen 1 pakje croma 2 laurierblaadjes rundvleeskruiden 4 kruidnagels 1 flesje bruin bier 2 tomaten 1 kleine prei 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gr gedroogde witte bonen (een grote pot/blik kan ook) dikke plak schouderham (2 cm) +/- 300 gr krabbetjes (varkensvlees met stukjes bot,[...]
Bron: smulweb.nl2 selderij stengels 2 wortels 2 uien 5-6 blaadjes salie 2-3 blaadjes laurier Rozemarijn 2 steranijs 2 plakjes gerookte bacon 8-14 kippenvleugeltjes (14 voor[...]
Bron: smulweb.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlOnderstaand recept is erg eenvoudig maar geeft een heerlijke, krachtige groentebouillon waarmee je veel andere gerechten kunt maken. Denk aan ragout, sauzen of[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlAllereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en guur, ontnuchterend zelfs, weer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder vlees Dit is een lekker vegetarisch recept voor een dagje zonder vlees. En weer eens wat anders dan de eeuwige gehaktvulling. Het is een leuk recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOntplofte aubergines Aubergines zijn echt prachtig met een mooie dieppaarse kleur, ze zijn niet al te duur, hebben een heerlijke smaak en je kunt er van alles[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl