Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 1 1 pizzabodem (of kant-en-klaar pizzadeeg voor 1 pizza) 5 eetlepels Boursin 4 dunne plakken gerookte zalm 3 eetlepels kappertjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 bagels 125 g verse roomkaas met mierikswortel 1/2 zak rucola (sla, a 75 g) 100 g gerookte zalm versgemalen zwarte peper Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 75 gr couscous 1 sinaasappel 40 gr rucola 1 eetlepel citroensap 3 eetlepels olijfolie 25 gr pijnboompitten 1 zalmfilet Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 zalmmoten à plm. 125 gram plm. 3 eetlepels rucolapesto of andere pesto (zie bij omschrijving) 2 plakken rauwe ham Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nlVandaag de dag heb je heel veel verschillende soorten sla, botersla, rucola, lollo rosso, ijsbergsla, eikenbladsla. Zelf pluk ik in de zomer de sla uit mijn[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlGoedenavond! Ik ben fan van stamppot en wilde daar graag weer een blogje over schrijven én had zin in zalm. Dus ik experimenteerde in de keuken, wat vandaag[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlAan een pizza met gerookte zalm heb ik bijzondere herinneringen. Een jaar of 15 geleden ging ik met mijn ouders en zusje zoals elke zomer naar Frankrijk voor[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlPinterest. Da's naast mijn kookboeken en -tijdschriftenverzamelwoede de 3de nagel aan mijn doodskist. Bij manier van spreken he. Ach, ach. Wat staan daar toch[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKleine Chef had een nieuw woord bedacht. Gruffelen. Mogelijk had het boek De Gruffalo er iets mee te maken, maar Google kende het nog niet (tenminste niet als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHoezééé, de lente is aangebroken! Met andere woorden, de tijd waarin ik in de keuken helemaal kan losgehen met seizoensproducten als rabarber, aardbei,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comWeer koolrabi, dit keer niet rauw maar gegrild. Daar leent de groente zich ook heel goed voor. Deze koolrabi komt weer bij De Lepelaar vandaan, de koolrabi in[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlEen maand of 2 geleden heb ik deze dip per ongeluk ontdekt doordat ik een bakje zalm met dille in de koelkast had liggen. Die had ik een tijd terug bij de[...]
Bron: duizenden1dag.blogspot.nlAmuselepeltjes Voor 4 personen Ingrediënten 1 doosje eetbare amuse lepels van Oil & Vinegar 100g gerookte kipfilet 100g gerookte zalm 100g kalfsfricandeau[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlWat een feestelijke ontvangst gistermorgen door de Paashaas himself ;-) met een glas bubbles die niet verstopt waren maar ons gastvrij aangereikt werden bij[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl