Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Janneke Vreugdenhil schrijft in de NRC een vermakelijk stuk over de opmars in de westerse wereld van de chai, oftewel de Indiase zwarte thee met melk en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRecept met desem en spelt Dit brood heb ik gisteren met mijn nicht Jose gemaakt. Maar dan met tarwebloem, want een speltdeeg is lekker, maar wel een tikje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOude beschaving Sporen van menselijk leven op het Indische subcontinent (het gebied in Zuid-Azië waarin de landen India, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSoms val je met je neus in de boter. Nigel Slater ontmoeten, welke foodie wil dat nu niet? Ik koester zijn groentebijbel Tender . Mis geen aflevering van zijn[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlBBQ-tijd, we laten het gepofte patatje voor wat het is en maken een couscous vol smaak en het geurige van de Marokkaanse keuken. Heerlijk met een stukje van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWat bofte ik! Ik mocht zaterdag even achter de schermen bij Job van Berkel, de man achter Patisserie Tout in Amsterdam. De patisserie had een bruidsproeverij[...]
Bron: karenannecakes.blogspot.nlIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAlle (12) theesmaken van Shoti Maa in één doosje bij elkaar (€3,49, Etos), plus een (quasi) inspirerende tekst op de binnenkant van het deksel: "we don't[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk heb enkele maanden geleden het kookboek "De indiase keuken van Anjum" gekocht en pas geleden voor het eerst er een gerecht uitgemaakt. Ik moet zeggen het is[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTot mijn grote verrukking kom ik erachter dat ons nieuwe kruiden- walhalla tevens een zeer uitgebreide theebar is! Natuurlijk! Al wat ik verder nodig had[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr. zonnepitten broodmix (ik heb Pain aux graines de tournesol van het merk Rivercote (verkrijgbaar bij Lidl) gebruikt 350 ml lauwwarm[...]
Bron: smulweb.nl