Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlRode ui dipsaus Een frisse koolhydraatarme dipsaus. Lekker voor bij de BBQ, maar ook heerlijk om stukjes komkommer, bleekselderij, wortel of paprika in te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp 16 juli is het nieuwe mosselseizoen weer begonnen. De dag er na werden de mosselen in de plaatselijke supermarkt tegen een gereduceerde prijs aangeboden.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe zoektocht naar een droomhotel is nog niet ten einde. Omdat het maar voor 1 nacht (op doorreis) is hoeft het interieur niet mijn smaak te zijn maar netheid,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beVandaag hebben we prachtig gewandeld! Zo mooi en haast sprookjesachting, dat er eigenlijk geen woorden voor zijn. Bergen, meertjes, valleitjes en geweldige[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlMorgen vertrekken we naar de Elzas en vandaag hebben we ons verblijf in Italië waardig afgesloten! In de loop van de ochtend zijn we met de auto de berg[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlNa gister lekker uiteten te zijn geweest heb ik vandaag maar wat extra werk in het koken gestoken. Ik at voor het eerst mosselen. Ofja, ik heb het wel eens[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten ¾ witbrood (ca. 15 sneetjes) 2 schaaltjes tilapiafilet (vis, a ca. 200 g) 8 eetlepels olijfolie 2 eetlepels droge witte wijn 3 zakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg verse mosselen (bak) 1 ui 1 grote wortel 2 stengels bleekselderij 3 takjes peterselie 1 laurierblaadje 250 ml droge witte wijn zet[...]
Bron: ah.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKalfsschenkel uit de oven Ingrediënten: 1 kalfsschenkel (1,8 kg) 600 gr groene asperges 100 ml slagroom groentebundel (1 wortel, 1/2 ui, 1 stengel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGepocheerd-gestoofde kip.Weer eens wat anders en ook lekker. Ingrediënten 1 grote kip 2 eetlepels (knoflook) olijfolie 100 ml witte wijn of witte vermouth 2-3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl