Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Weer pompoensoep, maar deze is heel anders dan de eerdere versie die ik hier geplaatst heb. En we hebben nog steeds pompoenen dus wordt er nog steeds mee[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEh, Spaanse Cottage Pie dus... Laat ik daar nou geen foto van hebben, want ik zag het succes ervan even niet aankomen. Trouwens, zo fotogeniek was het nou ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZiti Al Forno Klein blikje tomatenpuree 400 ml passata 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 2 Wortelen, in blokjes 1 Stengel[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlDit pakje zag ik van de week in de super, pal boven het schap met eieren. Ik doe al lang niet meer aan pakjes, maar hier was geen ontkomen aan. "Smaak zit in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDit is macaronisalade. Je kent het vast wel; je gooit een bepaalde hoeveelheid macaroni in het kokende water en ondertussen denk je: zal het wel genoeg zijn?[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl4-6 personen Bereidingstijd: 60 minuten Ingrediënten: 2 gele paprika’s 2 oranje paprika’s 2 rode paprika’s 2 sjalotten 1 teentje knoflook[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorstschade in de tuin... De strenge, late vorst heeft flink wat schade aangericht in mijn tuin! Naast diverse struiken is de kruidenhoek niet gespaard[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlZonder vlees Dit is een lekker vegetarisch recept voor een dagje zonder vlees. En weer eens wat anders dan de eeuwige gehaktvulling. Het is een leuk recept[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOch. Och. Och. Wat heb ik nu gedaan? Ik heb het meest verrukkelijke dessertenboek allertijden in huis gehaald! ON-WEER-STAAN-BAAR! Dit is - zonder overdrijven[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is zo'n dure maand geweest voor de boodschappen, 117,60 maar liefst. 04-05-13 Bas 3,07 04-05-13 Aldi 5,66 04-05-13 boer, karnemelk 1,80 04-05-13 kaasboer,[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comvoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlMijn zusje kreeg 's ochtends een wild idee dat ze wel graag tapas wilde eten 's avonds. Dus het boodschappenlijstje werd flink aangevuld met ingrediënten voor[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlPas verzorgde ik een lunch voor een groep van dertig. Als Lepeltje Liefde maakte ik natuurlijk een buffet met groenten in de hoofdrol. Een van de gerechten was[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlHa, lekker, een tomatensaus met een flinke scheut room, of nee, nog liever gewoon de hele beker. Gehaktballetjes en kaas erbij, spekjes misschien? Maar eh,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl