Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 143 recepten
Of te wel Koninginnehapje. Dit eet ik regelmatig in België en ik vindt het altijd heerlijk. Het is een van mijn favoriete begische recepten naast stoofvlees en[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHeb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDuif. Da's de enige vleessoort, samen met paardenvlees, die bij mijn ouders nooit ofte nimmer op tafel kwam. Mijn vader was een duivenmelker en was dus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHou je van een lekker, sappig stukje vlees? Ja! Hou je van Zuiderse smaken en zomer op je bord? Ja! Hou je van klassiek? Ja! Heb je wel wat tijd te spenderen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerlijk duurt het langst, vind ik. Ik vind dit een heel lekker bord, maar... ik zou opteren voor of de tomatade, of de tartiflette. De beide samen matchen niet[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Je naam zal maar als soep voortleven in het geheugen van de mensheid... Het is de maîtresse van de Franse koning Karel nummer 7 overkomen, maar daar hoeft[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaandag. Dinsdag. Woensdag. Donderdag... 17u00. Pieppiep! Altijd diezelfde sms: "Wat eten we vanavond?". Meestal komt de sms van manlief, al kan de zoon er ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 600 gr runderlappen, in blokjes zout en peper, naar smaak 1 theelepel cayennepeper 1 theelepel paprikapoeder 50 gr boter 2[...]
Bron: allrecipes.nlEigenlijk houd ik helemaal niet van yoghurt. Nooit gelust en ik geloof niet dat dat nog goed gaat komen. Maar het grappige is dat ik het verwerkt in of naast[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlEtli türlü (Turkse ratatouille met vlees) is heerlijk als je zin hebt in gezond eten maar geen trek hebt in veel gedoe. Het is een kwestie van even alles[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlHoewel ik een doodgewone, Hollandse meid ben, ben ik toch geen liefhebber van onze traditionele AGV’tjes. Geef mij maar iets met veel pit. Met een[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 4 500 gr rundergehakt 4 plakjes spek, in blokjes gesneden 1/2 paprika, in blokjes gesneden 4 champignons, in blokjes gesneden 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nl1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlIk had selderij, wortel en prei in de koelkast. Allemaal over uit groentetassen van de afgelopen tijd. Ik heb daarmee tomatensoep gemaakt en een lekkere[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlOnderstaand recept is erg eenvoudig maar geeft een heerlijke, krachtige groentebouillon waarmee je veel andere gerechten kunt maken. Denk aan ragout, sauzen of[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl