Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Een makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHelp! Ik ben aan het inpakken voor de vakantie. Qua kleding is dit nooit zo’n probleem. Less is more, want let’s face it, uiteindelijk draag je[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlJus is een van oorsprong Latijns woord dat saus of sap betekent. Het woord is via het Frans in het Nederlands terechtgekomen, vandaar dat het als /zjuu/ wordt[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGiouvetsi is een echte Griekse klassieker. Het wordt (meestal) gemaakt met lamsvlees (maar het kan ook met rundvlees gemaakt worden) dat gestoofd wordt in een[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWat was de vegetarische frikadel die ik gisteravond heb gemaakt lekker!! Ik heb oa Indische roots, en vind het heerlijk om met regelmaat wat uit deze keuken te[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlBij het woord" revolutie" verwacht je nieuwe spannende dingen. Deze Food Revolution tip is dan ook eigenlijk hopeloos ouderwets. Maar ja, zoals ik al eerder[...]
Bron: villakookelbont.blogspot.comVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDit recept kun je volgens Jamie Oliver in 15 minuten bereiden. Maar schijn bedriegt, want inclusief de voorbereiding ben je rustig drie kwartier zoet . Het[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlLaatst was ik op een verjaarspartijtje op een woonark. Heerlijk in het voorjaarszonnetje, op het dek van de ark, uitkijkend over rivier en weilanden. Het[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlBoodschappenlijst 1 blok tempeh 1/2 struik bleekselderij 1theelepel hing 3 paprika's, rode en gele 4 flinke tomaten (of 4 a 500 gram cherry tomaatjes) 250 gram[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com't Is bijna Halloween en dus viert de pompoen in vele huishoudens hoogtij. Het huis navenant versieren doe ik zelf niet maar pompoen krijgt vanaf nu op onze[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beDeze maand was de uitdaging van the Daring Kitchen: zoek zelf een recept uit het archief dat je graag wilt proberen. Hoewel ik lid ben van de Daring Bakers,[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHachee na de winterkou! Met rode wangen van de kou komen we thuis en lusten wel een bordje hachee met rode kool en aardappeltjes! Vandaag het aloude recept van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHeel lekkere gehaktballetjes uit het kookboek 'Rick Stein ontdekt de oriënt'. Ik gebruikte hiervoor de specerijen die ik uit Sri Lanka meegenomen heb.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl