Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Op vakantie in Asturia (Spanje) kregen we dit voorgeschoteld in eco-hotel Posada del Valle. Terug thuis probeerde ik het na te maken en dit is mijn versie van[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIngrediënten Porties: 6 250 gr kwark 3 eetlepels zure room 100 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgelekt 3 teentjes knoflook, fijngehakt 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 6 150 gr kwark 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels gehakte verse peterselie zout en peper naar smaak 6 ronde tomaten 2 takjes verse[...]
Bron: allrecipes.nlZelfgemaakte kruidenkaas met een vleugje van jezelf.... Elke week gaan er hier wel 1 of 2 pakjes boursin of andere kruidenkaas door heen. Ik gebruik het door[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlEten zonder E-nummers, zonder geraffineerde suikers; Voor sommigen lijkt dit zo'n onmogelijke taak dat ze het al opgeven voordat ze ermee zijn begonnen. En[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comAls je je eetpatroon wilt omgooien en je bezig bent om gezond te gaan eten, is het wel eens lastig. Wat kan ik nu wel eten, en wat kan ik beter laten staan?[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comPaprikamousse bij de fondue.... Gisteren bij de bouillonfondue een paprikamousse geserveerd. Weer eens wat anders. Ook lekker als voorgerecht met wat toost of[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Ingrediënten 200 gram speltbloem 1/2 theelepel zout 50 gram koude roomboter 50 gram magere kwark 3 el koud water Vulling: 200 gram Mascarpone 200[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlEen eetdagboek; lang geleden dat we die geplaatst hebben! Soms is het weleens fijn om bij te houden wat je op een dag eet, want ongemerkt kan dit wel eens meer[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlHoewel wij natuurlijk samen bloggen, gebeurt het natuurlijk ook regelmatig dat één van ons een gerecht maakt en hierover schrijft, zonder dat de andere dit[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlDe salades voor op brood en bij de borrel zijn lekker, maar helaas niet altijd even gezond. In het boek van Amber Albarda vonden we een recept voor een[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlO m jullie een volledig beeld te geven van wat wij nu zoal nuttigen op een dag, gaan we zo nu en dan (om de beurt) een eetdagboek bijhouden van een week. Dit[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlHelp! De feestdagen staan weer voor de deur! Zodra het december wordt, slaat de stress bij de meeste mensen weer toe. De een heeft kadootjes-kopen-stress, een[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlDe Avocado komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, uit het gebied wat nu Mexico en Guatamala is. Een Avocado werd door de Indianen aldaar Ahuacatl genoemd, wat[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlGisteren hebben we lekker in de tuin gegeten. Heerlijk vind ik dat. Zeker als je er dan ook nog een lekker zomerse maaltijd bij hebt. Lekker stukje witvis,[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comLang geleden verdeed ik mijn tijd grotendeels in een betonnen blok. Alwaar ik gigantische hoeveelheden papier produceerde, die vervolgens werden opgestuurd[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com