Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor tongrolletjes met witte wijnsaus valt blijkbaar bijzonder goed in jullie smaak, want het staat al héééééél lang op nummer 2, na het lepelhapje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe vriezer leeg eten…. Mijn vriezer is afgestampt vol! Grote bakken mastersauce/Lo Shui , desembroden , speltmuffins , zelfgemaakte rode kool, biologisch[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOp 16 juli is het nieuwe mosselseizoen weer begonnen. De dag er na werden de mosselen in de plaatselijke supermarkt tegen een gereduceerde prijs aangeboden.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe pastinaak komt niet uit eigen (moes-)tuin. Ik denk er wel over om pastinaak het komend voorjaar te gaan planten. Het is een lekkere kruidige wortelgroente.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit gerecht van Jamie Oliver is mij van de televisie bijgebleven. Ik had bij de Grote Verleiding, een biologische webwinkel, verschillende soorten knollen en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen van mijn nieuwste ontdekkingen is Marokkaanse left. In het Nederlands heet deze groente stoppelknol, maar ik vind de Marokkaanse naam veel mooier klinken.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVenkel is afkomstig uit Azië en kwam via Middeleeuwse handelsroutes in Europa terecht. Zowel in de Indiase geschiedenis als bij de Grieken en Romeinen werd[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beHet pompoenseizoen loopt op zijn einde maar ik loop al eventjes rond met het idee voor dit recept dat ik persé nog dit seizoen wou uitproberen. De butternut[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beTwee weken zijn er al voorbij van de vegan challenge. Twee weken die heel goed verlopen zijn. Niet moeilijk natuurlijk als je ziek bent en alleen maar yofu of[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beBoerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe befaamde salade (of soep) 'fous-y-tout' (smijt alles er maar in) van Madame Françoise Rosière, mijn 'patronne' in de tijd dat ik - ik zal niet zeggen hoe[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms is iets zo ontzettend lekker, dat je ’t gewoon moet delen. Ook al zit er verder geen bijzonder verhaal omheen, geen reis, geen gebeurtenis, alleen[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDit pakje zag ik van de week in de super, pal boven het schap met eieren. Ik doe al lang niet meer aan pakjes, maar hier was geen ontkomen aan. "Smaak zit in[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl