Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOf zoals we het op zijn Hollands zouden zeggen: gewoon een heerlijk Lekkerbekje met zelfgebakken dikke frites. Als je dit gerecht wilt maken voor meerdere[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIn het boek "Pies and puds" van Paul Hollywood stond een recept for smoked haddock en watercrees tart. Toen ik het recept zag kreeg ik al trek en hij ging[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk ben dol op roze koeken, Nutella, vissticks, falafel, witte chocolade met gepofte rijst en nog het allerergste van allemaal, vegetarische tuinkruidenpaté.[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlHet was nog eens tijd voor vis en deze keer werd het kabeljauw. Je kan de curry ook zo, zonder vis, eten of je kan de vis garen in de curry. Ook dit gerecht is[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beEen mini pie staat feestelijk. Je kunt ze tijdens de brunch, lunch of als voorgerecht opdienen. Ieder zijn eigen glanzende, goudbruine mini taartje. Als je ze[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond heb ik lekker op tijd gegeten, omdat ik voor het eerst in een LANGE tijd, weer eens ga sporten vanavond:) Ik at een stamppotje met rode[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMensen die (tijdelijk) leven op worteltjes en sla: kijk snel de andere kant uit. Deze kool is om je vingers bij af te likken, maar het is calorierijk. Ik heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlCouscous kende ik al, maar parelcouscous had ik tot vandaag nog niet gegeten. Parelcouscous wordt ook wel ptitim, Israëlische couscous, Jeruzalemcouscous of[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 1 personen Stukje kabeljauw voor 1 persoon, 1 tomaat, 1 ui, 2 worteltjes, zout, peper, verse dille, olijfolie. Hulpmiddelen Alu-folie, ovenvast[...]
Bron: smulweb.nlKabeljauwfilet, 4 ons in stukjes van 3 cm 250 gram worteltjes 300 gram kriel 1 ui in stukjes 50 gram boter een scheutje olie 150 gram doperwten 1 eetlepel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl