Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 64 recepten
voor 4 personen 600 gram wortels 50 gram boter 1 el citroensap 1 tl honing 1 el komijnzaadjes 15 gram verse gemberwortel, fijngesneden (of 1 tl gemberpoeder)[...]
Bron: smulweb.nlDe pastinaak komt niet uit eigen (moes-)tuin. Ik denk er wel over om pastinaak het komend voorjaar te gaan planten. Het is een lekkere kruidige wortelgroente.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlJe kerstmenu heeft natuurlijk ook een appetizer of tussengerecht nodig! 8 personen Bereidingstijd: 3 uur Ingrediënten: 1 ½ kg kippenbotten karkas (en/of[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVenkel is afkomstig uit Azië en kwam via Middeleeuwse handelsroutes in Europa terecht. Zowel in de Indiase geschiedenis als bij de Grieken en Romeinen werd[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEen van mijn nieuwste ontdekkingen is Marokkaanse left. In het Nederlands heet deze groente stoppelknol, maar ik vind de Marokkaanse naam veel mooier klinken.[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlVandaag gaan we eens voor super gezond. Ik heb zin in een gegrild kippetje en daar maak ik groentefrietjes bij. Uit de lade van de koelkast haal ik pastinaak[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVandaag de officiële start van het voorjaar! Een lekkere temperatuur met een beetje veel wind, maar toch nog lekker weer een hoop gedaan in de tuin. Heel leuk[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlLisette vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatie - studie - broodbakken - groententuintje - voeding De examenstress hier in huis neemt steeds meer toe.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHier wordt je toch vrolijk van? Een bordje vol kleur en smaak. Weg met het vooroordeel dat vegetarisch saai zou zijn! Kleurrijke groente met quinoa en linzen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlEerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHeuh? Jazeker! Je leest het goed. Deze op het eerste gezicht bizarre combinatie is ontsproten aan het creatieve brein van Heston Blumenthal van The Fat Duck en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is denk ik de kleurigste salade die ik ken. Elke keer weer als ik dit recept maak, is het mengen van de salade net schilderen: het feloranje van de wortel,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlNu er volop meiknollen (of turp, in het Turks) te koop zijn komt deze wintergroente regelmatig bij ons op tafel. Meestal in de meest simpele versie (schillen,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nl1 PREI, gesnipperd 2 WORTELS, in stukjes 1 UI,6 teentjes KNOFLOOK gesnipperd 2 AARDAPPELS, geschild en in blokjes 1/2 LITER GROENTEBOUILLON 200 GRAM GARNALEN[...]
Bron: smulweb.nl1 PREI, gesnipperd 2 WORTELS, in stukjes 1 UI,6 teentjes KNOFLOOK gesnipperd 2 AARDAPPELS, geschild en in blokjes 1/2 LITER GROENTEBOUILLON 200 GRAM GARNALEN[...]
Bron: smulweb.nlDe zoektocht naar een droomhotel is nog niet ten einde. Omdat het maar voor 1 nacht (op doorreis) is hoeft het interieur niet mijn smaak te zijn maar netheid,[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be