Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Pepermunt chocolaatjes en chocorotsjes. Er zijn zo onzettend veel recepten die ik nog wil delen.. ik vind zo veel dingen zo lekker. Maanden geleden dacht ik[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTaartjes met een vulling van kruidige rode uien Vandaag deel II van Frans taartdeeg met de receptuur van de uientaartjes (tartelettes) met rode uien. Omdat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen lekker Hollands gerecht met asperges. De Coburgerham kun je natuurlijk vervangen door een andere soort ham of eventueel spek. Ingrediënten voor 4 personen:[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlMorgen is het Pasen. Om organisatorische redenen hielden wij paaseitjesraapdag (zoals kleindochter het noemt) op palmzondag. Het weer hadden we niet mee want[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be't Was weer een week met allemaal lekkere dingen. Op het menu o.a. erwtensoep met vegan rookworst zelfgemaakte quinoakroketten (te veel werk voor wat het[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beZesde week op rij. En deze week weer een hele makkelijke. En nog beter, ik vond het zelf uit... En de naam...verzon ik ook zelf, Voila! Pastasla O la la. Kook[...]
Bron: prcoolstuff.blogspot.comWe hebben er een doordeweekse week op zitten en ik ben niet gezwicht. Zelfs niet op de momenten dat ik het echt kut vond. Zoals gisterenavond in de AH to go op[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comIn maart was ik met vrienden in Londen. Daar hebben we naast de Spice girlsmusical en de pub gezien te hebben ook pizza gegeten. Ja pizza, superorigineel. Not.[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comBietjes en prei met walnotendressing van Ottolenghi Uit het boek Jeruzalem van Ottolenghi: Ingrediënten : 4 middelgrote rode bietjes 4 dunne preien 15g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet gebeurt hier natuurlijk zelden, maar als ik ooit alleen moet eten, dan zou ik weer zoiets maken: zacht brood, een saus, zoete bieten, ui en vijgenjam,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlPyttipanna is geen verfijnd gerecht! Zo, dat hebben we alvast gezegd. Maar kinderen vinden het lekker, je kunt er van alles in kwijt, want alleen de aardappels[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWie tegenwoordig op zondag met een mesje op stap gaat om kruiden en bloemen te plukken voor het avondeten is al een tijdje geen zonderling meer, maar ronduit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAangezien Meneer Marsepein in zijn late jeugd een glühweintrauma heeft opgelopen en ikzelf bij chocolademelk verkeerde associaties heb, moesten onze gasten dit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGroene en witte asperges De asperge is de stengel van de aspergeplant. Witte asperges ontstaan door aspergebedden op te hogen. De stengels groeien dan onder de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl