Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 6 personen 250g rijst 1 t zout 10g margarine 1 t gele suiker 5cm kaneelstokje 75g rozijnen 2 t geelwortel(kurkuma) Saffraan kan ook bebruikt worden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 stukjes Iberico Secreto (ca. 800 gram) 30 ml kokend water 1 snufje saffraandraadjes Rasp en sap van 1 limoen 40 ml olijfolie 40 gr boter, in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 2 uien, gesnipperd - 2 el boter - 2 el olie - 5 el granaatappel melasse (Turkse winkel) - 250 g walnoten - 750 g kippendijen (zonder vel en[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com* Ingrediënten (4 personen) 1 kipfilet (geroosterd) 4 broodjes 4 blaadjes ijsbergsla 2 eieren (hardgekookt) 1 bakje tuinkers 1 handje cashewnoten (ongezouten)[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlEen luchtig en licht zoet broodje…. Enkele dagen geleden kondigde ik dit recept op Facebook al aan. Het recept van deze Italiaanse brioche kreeg ik van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlJe ziet de rabarber al weer in de winkel liggen, ik neem niet aan dat het rabarber van de koude grond is. Onze rabarber is nog zo klein, daar kun je nog geen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Bloem 400 gram Gist 25 gram Melk 300 ml Saffraan 2 gram Basterdsuiker 50 gram Boter 75 gram Nootmuskaat 2 gram Kaneel 2 gram Zout 3 gram[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlI have this really yummy vegetarian Provencal cookbook by Virginie Besançon for years already and cooking or even reading from the book can bring me back to[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDeze komt uit “De Stapel”; 7 jaargangen NRC-recepten-krantenknipsels van mijn moeder. Ik heb de intentie De Stapel af en toe als inspiratiebron te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMijn huisgenoot en ik zijn onlangs getrouwd. Als huwelijkscadeau hebben wij van mijn ouders de geweldige Big Green Egg gekregen. Voor degene die niet bekend[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEindelijk nog eens een blogberichtje. Het is de laatste tijd enorm druk geweest. De stage loopt op zijn einde, dus binnenkort zal er hier regelmatig opnieuw[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlIngrediënten 225 g filodeeg 4 el olie 1.2 kg kippenbout 1 tl gemberpoeder (djahé) 1 zakje saffraan 1½ tl kaneelpoeder 400 g uien ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlDit brood kwam ik tegen op een van de Duitse blogs die ik volg, maar waarvan ik nog nauwelijks iets gebakken heb. Daarin zal de komende tijd absoluut[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlDe sneeuw lag voor de deur, dan is er niets zo lekker als warme kruiden en specerijen te gebruiken. Ik had flink ingeslagen in Dubai, want ik heb nu erbij in[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlKenners zien meteen dat hier iets niet klopt: het eigeel moet zacht zijn en het vloeibare eiwit had door de saus geroerd moeten worden. Ander keertje, ik vind[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl