Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 133 recepten
Ingrediënten Porties : 20 1 liter versgeperst sinaasappelsap 250 ml versgeperst limoensap chilisaus, naar smaak zout, naar smaak 1 dunne plak ui 60 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 2 kruidnagels 3 kaneelstokjes 10 ml granaatappelsap 1 plakje verse gember geraspte sinaasappelschil 150 ml appelsap 25 ml Pimms[...]
Bron: allrecipes.nlYante Wereld Yoghurt van de buurtsuper (Vleutenseweg 355 te Utrecht), "gebaseerd op authentieke Turkse yoghurt met uitslui- tend natuurlijke ingrediënten". De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDit weekend vond de tweede editie van het Food Film Festival plaats. Hét festival over lekker én duurzaam eten & film wilde ik natuurlijk niet missen dus[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comÇiğ köfte is een bekend recept uit de Turkse keuken. Het traditionele recept bestaat voornamelijk uit heel mager rundergehakt, bulgur, veel peper en kneden,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Nar, oftewel granaatappel, is nou niet direct een typisch Turkse fruitsoort, maar je ziet het wel heel veel in Turkije. De vruchten groeien aan[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlWat is het? Nar ekşisi (letterlijk: granaatappelzuur) is een granaatappelsiroop die wordt gemaakt door het sap uit de granaatappelzaden te halen. Vervolgens[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlOp 13 november 2013 maakte ik een belofte. Toen ik het KitchenAid, het Foodprocessor Kookboek reviewde, beloofde ik plechtig om er een aantal recepten uit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLove is in the air! En al helemaal als je je etentje start met deze cocktail d'amour. Dit is zonder meer de ideale love drink om je Valentijnsdiner te starten.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIets meer dan een maand geleden at ik voor het eerst Imam Bayildi, een Grieks/Turks gerecht van gestoofde aubergine met tomaat, knoflook en peterselie. Heel[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIk mopper wel eens dat er hier, in deze regio, zo weinig bijzondere producten te krijgen zijn. Het voordeel daarvan is wel dat iedere keer als ik in een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlOnlangs kreeg ik via de post vanuit Rijswijk een heerlijk geurend pakketje toegestuurd. Er zat een zakje za'atar en een zakje sumak in. Ik had ook al een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten voor 4 à 6 personen. 600 g spruitjes 1,2 dl olijfolie 300 g baby sjalotjes, gepeld en in de lengte gehalveerd 2 el maple syrup (ahornsiroop)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI ngrediënten voor de haasragout: 2 hazenbouten olijfolie 1 ui 2 sjalotjes 1 bosje tijm 4 laurierblaadjes 0,5 kaneelstokje 1 steranijs 500 ml rode wijn 2,5 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlChef Mama vs The Real Thing Deel 16 – de rest is terug te vinden in de receptenindex Is smeerkaas saai? Ja, in Nederland! Dat wij als Nederlanders niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl