Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlIk was donderdagavond uitgenodigd op een eetfestijn in Zomergem, georganiseerd door een vriendin die binnenkort de Mont Blanc gaat beklimmen en nog wat centjes[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMaak je geen zorgen! Lamsoor, dat zijn niet de oren van lammetjes. Lamsoor is een soort zeespinazie met een licht zoutige smaak. Bij gebrek aan lamsoor werd[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTijdens onze ' 15 days in the Provence ', hebben wij héérlijk geurende kruiden gekocht op de vele lokale marktjes. Eén van mijn favorietjes is 'ras-el-hanout'.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlVorige week vertelde ik al over het halve lam dat we gekocht hadden bij de biologische boerderij. Nu hadden we tweede kerstdag geen zin om uitgebreid te gaan[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDeze week wat nieuwe gerechten uit geprobeerd en alles was lekker. Vrijdag was ik erg lui hoewel ik 4 broden bakte. We bestelden wat bij www.nampla.nl Het was[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit is een gerecht van Lorriane Pascale en werkelijk waar verrukkelijk. Ik had lekkere dikke lamsschenkels bij de islamitische slager gehaald. Ik denk dat je[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlCouscous is supersimpel; Couscous maak je met Couscous, 1 handje / 50 gram per persoon onderzetten met hete bouillon, afdekken, 5 minuutjes wachten en klaar.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk heb van het weekend lamsschouder gemaakt! Ik had bijna 3 kilo en 7 personen aan tafel. Achteraf was het te weinig vlees want er zit ook veel bot aan.[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlDeze week in de groentetas: Broccoli, Little gem sla, Rauwkost, Roma tomaat, sperzieboon, witlof en zoete bataat. Groente die ik nog heb: Rode Biet, chinese[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze gevaarlijk ogende jongen is een zeewolf. Zijn tanden zijn nodig omdat hij de schaal- en schelpdieren, die op zijn menu staan, moet kunnen kraken. Het is[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlRecept uit de serie Nigella's bites aflevering Slow and steady. Een heel gemakkelijk en fool proof recept. Het komt niet op een uurtje meer of minder in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl