Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 89 recepten
Oh, de heerlijke tijd van pompoen is weer aangebroken. Gelukkig ken ik enkele mensen met ijverige pompoenplanten en heb ik al langs verschillende kanten[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 5 personen * 750 gr varkenslapjes in blokjes * 2 sjalotjes gesnipperd * 2 tenen knoflook * 3 theel sambal brandal * 1 steranijs * 2 theel gemberpoeder *[...]
Bron: smulweb.nl100 ml lichte sojasaus 1/3 kaneelstokje 1/2 theel. venkelzaad 1/2 steranijsvruchtje 1/2 theel. sicuanpeper een stukje gember van 10 gr, licht gekneusd 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlVoorproefje van een aantal van de komende recepten. Bij één van de recepten zelfs een filmpje met ondergetekende in de hoofdrol. So stay tuned :-)[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo verse, uitgebeende kippendijtjes 60 gr gedroogde chili pepertjes (kleintjes) 2 t zeezout 4 t kurkuma 3 hele chilipepers met zaad (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 2 kilo buikspek 1 hele steranijs 1,25 liter cola 1 kaneelstokje 250 gr appelmoes 125 gr HP saus 125 gr BBQ saus Bereidingswijze[...]
Bron: allrecipes.nlZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be2 eenvoudige ingrediënten. 1 eenvoudige bereiding. De uitdaging van dit recept zit 'm in de presentatie. Geduld en een vaste hand zijn geen must, maar toch wel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMoest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat chocolade en sinaasappel een geslaagde match is, dat wist ik al lang. Denk maar aan de orangettekes, zalige zoete zonde die ik maar zelden koop, want ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVan 13 juni tot 10 juli helpt Delhaize haar klanten om meer fruit en groenten te eten door de nadruk te leggen op hun kleur en dit via een nationale campagne.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTraditioneel worden sneeuweieren of îles flottantes geserveerd met crème anglaise. En eerlijk? Ik vind dat lekkerder. En praktischer. Zo gebruik je meteen ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEr zijn zo van die recepten waarbij ik spontaan begin te watertanden, enkel en alleen al door het te lezen. Ewel, dit was er zo eentje. Het is dan ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe herfst heeft zijn intrede gedaan en dat zullen we geweten hebben. Amai, wat een weer vandaag! Ik kon echter voor de 1e keer na 4 1/2 maanden afwezigheid[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is half februari. De pruimenoogst is pas over een half jaar en toch kom ik met een recept voor pruimenlikeur. Zie het maar als iets om naar uit te kijken.[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl