Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Ja, lap ! 't Is weer van dat ! Voor je 't goed en wel beseft is de zomer weeral voorbij en dient de herfst zich aan. Ok, ik beken, het is één van mijn[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beHet is alweer een tijdje geleden dat er een dampende tajine te bewonderen viel in Casa Latti. Zo een kleurige pot zorgt voor de meest heerlijke geuren in huis.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beNa een heerlijke wandelvakantie in Schotland (en ondertussen ook alweer een fijne mini-fietsvakantie in België) is het weer hoog tijd voor een nieuw receptje.[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHeb je geen tijd en ook geen geld? Geen nood! Ik help je hierbij aan een lekker, simpel en goedkoop receptje. Het is een gerecht dat mijn broer en zijn[...]
Bron: overkoken.blogspot.nl'k Heb weer een hoop nieuwe receptjes uitgeprobeerd de voorbije weken... * lychees in gembersiroop met munt , als dessert met een bolletje sojaijs. Met de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beGeïnspireerd door La Cuisine Française en door lunch met Kimmie bij Razmataz, maar dan op mijn eigen manier; mouclade! 4 personen voorgerecht of 2 personen[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDeze maak ik regelmatig als vervanging van het vlees op ons bord. Ze zijn heel lekker bij venkel gegratineerd met parmezaan en gebakken[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beSinds kort ben ik lid van een vegetarische kookclub. We komen eens in de zes tot acht weken samen en ons eerste kookthema was 'wit'. Hiervoor heb ik dit[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMalse lamslapjes en knetterverse doperwten Maar dan wel met lamsvlees van Jumbo bewust (onze Jumbo verkoopt geen biologisch lamsvlees). Doperwten zijn echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDaurade au four, Besugo al horno. Een klassieker uit de Franse en Spaanse keuken. Jammer dat er tegenwoordig nauwelijks grote zeebrasems te krijgen zijn. Met[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit bordje zou zo uit één van de boeken van Pascale Naessens kunnen komen (want heel puur, gezond en weinig werk!), maar dat is niet het geval. Het is het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: - 1 kilo venkelknollen - 3 el olijfolie - 1 el tijmblaadjes, plus enkel toefjes - 3 tenen knoflook, fijngehakt - zout en zwarte peper - 200 ml[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 8 personen 1 x basis worstmengsel olijfolie voor bakken 170 g mozzarella-kaas, geraspt 2 e Italiaanse peterselie, fijn 90 g zongedroogde tomaten op olie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 x basis worstmengsel 1 t venkelzaad 3 e peterselie, fijn 2 e gemengde groene kruiden (ik had wilde marojaan, munt, citroenmelisse en[...]
Bron: smulweb.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoe imponeer je een kok? Een kok, die ook nog eens je broertje is. En die je het liefst iets voorschotelt wat hij heel erg lekker gaat vinden. Waarmee je ook[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl