Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Hè, wat afgezaagd, koekjes in hartvorm, omdat het maandag Valentijnsdag is… Om het niet te overdrijven werden het zoute kaaskoekjes met room en grana[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk lijk meestal meer eiwitten over te houden dan eierdooiers, maar ik heb er een hekel aan om ze weg te gooien. De kip heeft er moeite voor gedaan en dan zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeghrir zijn fraaie, Marokkaanse pannenkoekjes met gist. Door de gist vormen zich gaatjes, die er om schreeuwen om het traditionele mengsel van boter en honing[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTomaten met amandelpesto… Eigenlijk iets te zomers op een moment dat de vinken in de achtertuin nog worden bijgevoerd met hartversterkende hapjes. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWanneer krijgen kinderen eigenlijk door dat de kip op hun bord dezelfde is als dat kippetje op de boerderij? Aan mij ligt het niet, want ik doe daar niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was tijd voor een detox. Niet zo ingrijpend hoor, niets met sapkuren, maar het leek me interessant om te zien hoe ik mij voelde als ik een week lang zonder[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen lijstje van mijn recepten in 2012 is een persoonlijke ' trip down memory lane ’. Wat is er veel gebeurd… Met als hoogtepunt toch wel dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKleine Chef, het spijt me... Je moeder loopt waanzinnig achter op haar blog en komt pas 2 maanden na je vierde verjaardag ertoe om over je taart te schrijven.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo langzaam aan beginnen de sleedoornbessen te rijpen. Vorig jaar werd daar nog een serieuze ‘grote mensen’- siroop van gemaakt, maar dit jaar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKerstkransje erbij? De pan gesmolten kaas is meestal niet het probleem, maar wat eet je nou eigenlijk het beste bij een kaasfondue? Even wat ideeën op een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch jee, Eerst Koken kreeg de Liebster Award aangereikt vorige week. Verwacht nu niet dat het plotseling allerlei deuren voor me zal openen en dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAllereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en guur, ontnuchterend zelfs, weer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * 5 velletjes bladerdeeg * 2 dl slagroom * 1 ei * 1 ons suiker * 1 ons amandelspijs * 4 of 5 rijpe peren Laat het bladerdeeg ontdooien, vet een lage[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWe kregen vrienden op de borrel, die glutenvrij moeten eten en daar ben ik helemaal niet in thuis. Om al het etiketten-lezen te vermijden, besloot ik om als[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl