Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 84 recepten
Eén keer per jaar gaan we -mijn moeder, zusje en ik- een weekendje wandelen. Vaak loopt mijn moeder achter ons en praten mijn zusje en ik over eten en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 5 personen 5 st. Vitapep 150 gr. Witte kool, gesneden 5 blad Basilicum, fijn gesneden 1 stengel Lente ui, in ringen 25 ml. Olijfolie Marinade: 50 ml.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen runderlappen 4 grote uien (in halve ringen) 4 sjalotjes (in stukken) 50 gr boter Scheut rode wijn 1 el bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nl- Gekookte mosselen - Kookvocht mosselen - Azijn Hulpmiddelen - (mossel)pan - steelpan - lege potten met deksel Voorbereiding Mosselen koken in witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlDe mosterdzaadjes die we uit Frankrijk meegenomen hadden lagen nu al weer zo'n maand of 9 in de la. Dus het werd tijd om er eens wat mee te doen. In het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 ml tomatenketchup 1 theel witte wijn azijn 1 theel sojasaus 1 theel worcestershire saus 1 eetl bruine suiker Bereidingswijze Meng alle ingrediënten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke schouderkarbonades 1 ui (gesnipperd) 2 el bruine suiker 2 el roomboter 2 el witte wijn azijn 2 el citroensap Zeezout Vers gemalen[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: - 300 g venkel (schoongemaakt gewicht) - 120 g geleisuiker - 50 ml witte wijn azijn Bereiden: 1. Maak de venkel schoon, verwijder de harde kern[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDat ik wat met Brabant heb, is jullie gaandeweg mijn publicaties wel duidelijk geworden, vermoed ik. Ja, ik ben er geboren en getogen. Maar dat is het niet[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRode ui dipsaus Een frisse koolhydraatarme dipsaus. Lekker voor bij de BBQ, maar ook heerlijk om stukjes komkommer, bleekselderij, wortel of paprika in te[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlMoest ik met sterren werken om de moeilijkheidsgraad van een recept aan te duiden, dan kreeg dit... 5 sterren. Moeilijk dus. Alhoewel. Moeilijk is misschien[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit hapje is niet weggelegd voor de eerste de beste keukenkluns. Laat dat meteen duidelijk zijn. Alleen al het vinden van de ingrediënten is een hele[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals beloofd hebben jullie nog 2 heerlijke herfst-chutney's van me tegoed. Vandaag dus weer eentje! Ingrediënten: 200 milliliter rode vruchten 200 milliliter[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl