Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 85 recepten
Een hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlEen saus kan je op verschillende manieren binden. Voor het binden van saus met een eierdooier had ik altijd een beetje een vrees. Een vrees dat ik de saus zou[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHoezééé, de lente is aangebroken! Met andere woorden, de tijd waarin ik in de keuken helemaal kan losgehen met seizoensproducten als rabarber, aardbei,[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTaartjes met een vulling van kruidige rode uien Vandaag deel II van Frans taartdeeg met de receptuur van de uientaartjes (tartelettes) met rode uien. Omdat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIn het kookboek Homemade Winter van Yvette van Boven staat een basisrecept voor fluffy pie. Ik heb zo mijn voorstellingen bij het woord 'fluffy', maar ik heb[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVanmiddag was het in onze bibliotheek niet alleen genieten van hapjes en drankjes, maar ook van de smakelijke columns van Onno Kleyn uit 'een bundel vol[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlLang, lang geleden, toen er nog geen website van Libelle Lekker was en het woord app nog moest uitgevonden worden (jawel, ik ben al zo oud ;-)), haalde ik mijn[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVandaag heb ik een moot zalm gekocht en thuis even een receptje erbij gezocht. Ik had niet alle ingrediënten in huis (met name de gember miste). Maar als je[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag was 't echt geen weer om een hond door te jagen en dus heb ik uitgebreid de tijd genomen om te kokkerellen (uiteraard pas nadat ik voor 't eerst na de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe cursus 'dagschotels met vis' zit erop en gaat naadloos over in 'streekgerechten'. Niet dat er in streekgerechten geen visjes meer gebakken worden, dat nu[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 4 aardappelen 200 g grijze garnalen 150 g Halfvolle Verse Kaas 3 el fijngehakte groene kruiden 2 lente-uitjes Boter peper en zout Voor het[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 160 gr zachte geitenkaas 1 bosje bieslook, fijn gesneden 1 eetlepel gesneden rucola 250 gr prosciutto 25 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 6 trostomaten 4 eieren 15 g boter 75 g blauwaderkaas (bijv. gorgonzola), in blokjes 15 g rucola (sla) Bereidingswijze Snijd de kapjes van de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 eetlepels boter of margarine 2 maal 2 rundervinken 3 maal 250 g sperziebonen 1 pak aardappelpuree à la minute (3 zakjes 180 g) 2 zakjes[...]
Bron: ah.nlIk heb nog steeds een stapel pastinaken uit de moestuin van mijn vader en ben nog steeds op zoek naar een lekker recept om deze in te verwerken. Deze salade is[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl