Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 6 personen 500 gr. Wortels (geneden) 60 gr. Boter 2 1/2 El. Honing Snufje gember poeder (vers mag ook) 1/2-1 El. Citroen sap (naar smaak) Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kipfilets 50 gram Boter 250 gram Ui 150 gram Selder 250 gram Wortelen 1 liter Kippenbouillon 3 Raapjes - kleine 0,5 liter Tomaten - gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kwartels boter 4 aardperen in stukken gesneden 2 jonge wortelen geschraapt 8 zilveruitjes eventueel 1 schorseneel Bereidingswijze Kleur de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kilo (doorregen) varkensschouder peper en zout, versgemalen 1 e bloem 1 e boter (of reuzel) 4 kruidnagels 5 dl warme (kippen)bouillon 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk Ierse contrefilet/ lendenstuk met vetrand, op kamertemperatuur 400 g winterwortel 50 g verse roomkaas, op kamertemperatuur 1-2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ong. 80 gr. Sugar snaps (of peultjes), ong 80 gr. worteltjes, 2 tenen knoflook, boter, halve tl. honing, 1 el. citroensap (′t liefst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kleine kip -boter -1 selder -1 prei -4 jonge wortelen -1 botje jonge raapjes -2 dl gevogeltefond -1 dl room -verse tuinkruiden -3 stengels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 kleine kip * boter * 1 selder * 1 prei * 4 jonge wortelen * 1 botje jonge raapjes * 2 dl gevogeltefond * 1 dl room * verse tuinkruiden * 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Nvt Hulpmiddelen Nvt Voorbereiding Nvt Bereidingswijze Blancheer artsjokbodems in gezouten water met sap van 1 citroen. Laat ze uitlekken ,[...]
Bron: smulweb.nl4 plakjes bladerdeeg (diepvries pak à 10 plakjes) 2 eetlepels boter of margarine 1 bakje wortelrauwkost (150 g) 1 blik kippenragoût (400 g) zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr bospeen 50 gr boter 3 dl vleesbouillon 1/2 theelepel gedroogde tijm zout, versgemalen peper 1 eetlepel fijngesnipperde peterselie[...]
Bron: smulweb.nlWorteltjes,champignons,spercieboontjes,bloemkool,tauge,boter peper en zout Hulpmiddelen Aluminiumfolie Voorbereiding De groenten in gelijke stukjes snijden,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 quornfilet 100 gram zachte geitenkaas of smeerkaas met tuinkruiden 1 eetlepel honing vers gemalen peper 25 gram boter Bereidingswijze Meng[...]
Bron: smulweb.nl