Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comIngrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe dagen beginnen nu echt wel serieus te lengen. Oef! Eindelijk. Het kan voor mij niet snel genoeg lente zijn. Oké, oké. Je hoort me niet klagen. We hebben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLaat het maar koud worden! Koken in de Römertopf past helemaal in het seizoen! Lekkere stoofpotten met winterpeen, aardappel (neem eens zoete aardappel),[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag gaan we voor een lekker stukje lamsvlees op de BBQ en daarbij een heerlijke geurende ratatouille! Een typisch Frans gerecht dat je op alle menu kaarten[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMaandag 17 maart is het St.Patrick's day. Ik ga de Ieren eer aandoen en een lekker stukje Celtic lam klaarmaken. Terwijl Riverdance voor de muzikale sfeer in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be'Akropolis adieu' klinkt het op de achtergrond, mijn laatste receptje in deze Griekenland reeks. Best wel jammer, ik heb nog het een en ander op mijn 'to do'[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be'Buiten waait de wind om het huis' klinkt het op radio 19. Binnen maakt de AGA het lekker cosy. De echtgenoot is foto's tot kunst aan het bewerken. Ik buig me[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beTijdens onze ' 15 days in the Provence ', hebben wij héérlijk geurende kruiden gekocht op de vele lokale marktjes. Eén van mijn favorietjes is 'ras-el-hanout'.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beGisteren was het weer zover. Het jaarlijks terugkerend ritueel van het ophalen van het lammetje dat we besteld hebben bij de zorgboerderij bij ons in de buurt.[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl