Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Het seizoen van overvloed is aangebroken. Veel verse groente en vers fruit ligt er in de schappen van de supermarkt, op de markt en in de tuin. Nu is mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlNog maar een paar weekjes en dan........gaan we weer kamperen!! Ik heb er nu al zin in. Ik kan niet wachten tot we weer heerlijk op Texel in de tent heerlijk[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAlles hebben we meegemaakt; Storm, zon, hitte, regen, wind, maar oh wat was het een heerlijke vakantie. Toen we eenmaal de tent hadden opgezet in de regen en[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHet hebben van connecties met een landgoed heeft zo zijn voordelen. Er is genoeg groente om mee te kunnen experimenteren. Het nadeel is dat groente en fruit na[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlWeek 1 van mijn uitdaging is nu afgerond. En ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door mezelf, maar is de kast en de diepvries nou een stuk leger? Ik[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSoms zijn er van die woorden waar je een theorie over hebt, maar als je gaat zoeken naar bewijs hiervoor op internet dan kom je niets tegen. Tenslotte is een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHeerlijk een weekend met schaatsen, opruimen en koken. Je wordt er alleen zo moe van. Al die buitenlucht en noeste arbeid....pffff. Maar wel lekker eten[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlSardines zijn niet helemaal verantwoord om te eten, maar zolang je het niet te vaak doet en altijd degene met MSC keurmerk neemt is het prima. Volgens goede[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlAsperges, Asperges, Asperges, Asperges. Ieder jaar verheug ik me weer op deze tijd van het jaar. Ik ben wat aan de vroege kant, want het asperge seizoen begint[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDe Indiase keuken is een complexe keuken. Zeker wanneer je zelf je curry pasta maakt. Het is wel een dankbare keuken. Ze laten de ingrediënten in hun waarde,[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGorgonzola is een pittige blauw schimmel die lekker is op een crackertje of in een saus bij de pasta. In de supermarkt verkopen ze tegenwoordig ook Gorgonzola[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDe zin "You say Tomato, I say Tomahto"komt uit een liedje van George and Ira Gershwin, uit 1937, genaamd "Let's Call the Whole Thing Off." (Verse) Things have[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlWanneer ik tijd heb om te koken en wanneer ik veel zin heb om te koken, dan maak ik vaak een curry en nu het seizoen voor de chutneys en marmelades weer gaat[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHet is Lente! Eindelijk! Na een lange winter met sneeuw en kou is het eindelijk lente. Lekker op het strand lopen en genieten van de zee. Heerlijk op een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl