chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout ras el hanout | mousse au chocola zonder eieren | recepten999.nl | pompoensoep slagroom kerrie
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met suiker

Gevonden 20 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Citroencake met maanzaad

Ingrediënten: - 3 grote eieren - 225 g fijne kristalsuiker - 120 ml slagroom - 75 g boter - 10 g maanzaad - fijne rasp van 3 citroenen - 170 g patentbloem -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Winterse Pompoen-Kaneeltaart

Ingrediënten voor het deeg: - 150 g bloem - 50 g suiker - snuf zout - 100 g koude boter, in blokjes - ½ ei - lage taartvorm van 24 cm doorsnede met losse[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Kersttulband

Ingrediënten: - 1 dl cognac - 1 dl rum - 1 zakje vanillesuiker - 1 tl kaneelpoeder - ½ tl kardemonpoeder - ½ tl nootmuskaat - 75 g dadels, ontpit en[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Engelse kerstcake

Ingrediënten: - 150 g rozijnen - 2 el amaretto - 150 g abrikozen, in stukjes - de rasp van 1 sinaasappel - 125 g bloem - 5 g bakpoeder - 2 tl speculaaskruiden[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Bananen-speltbrood (zonder suiker)

Ingrediënten: - 120 g gedroogde vijgen, grof gehakt (harde topjes verwijderd) - ½ tl bakingsoda (natriumbicarbonaat) - 140 g volkoren speltmeel - 1 tl[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Hazelnoot-chocokoeken

Ingrediënten: - 125 g hazelnoten - 100 g pure chocolade - 1 vanillestokje - 125 g roomboter, op kamertemperatuur - 75 g suiker - 175 g bloem - 7 g bakpoeder -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Chocolade-hazelnoottaart (glutenvrij)

Ingrediënten: - 300 g hazelnoten, - 300 g pure chocolade (minstens 70% cacao) - 1 el goede kwaliteit cacaopoeder - 200 g zachte boter - 100 g kristalsuiker - 6[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Haverkoekjes met rozijnen

Ingrediënten: - 110 g zachte boter - 110 g fijne kristalsuiker - 110 g lichtbruine basterdsuiker - 1 ei - 2 el water - 1 tl vanille- extract - 200 g havermout[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Gekarameliseerde witlof met camembert

Ingrediënten: - 1 el olijfolie - 20 g boter - zout/peper - ½ tl suiker - 4 stronken witlof, in de lengte doormidden gesneden - 1½ tl tijm, fijngehakt[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Tarte tatin

Ingrediënten voor het briseerdeeg: - 100 g ijskoude boter, in blokjes - 200 g bloem - 1 eidooier - snuf zout - 3-4 el ijskoud water Voor de appelvulling: - 125[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Rabarber-kwarkcake

Ingrediënten: - 200 g roomboter, op kamertemperatuur - 200 g suiker + 25 g om te bestrooien - 1 tl vanille-extract - 3 eieren - 100 g volle kwark - 200 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Venkelgratin met cherrytomaatjes en kruimeldeeg

Ingrediënten: - 1 kilo venkelknollen - 3 el olijfolie - 1 el tijmblaadjes, plus enkel toefjes - 3 tenen knoflook, fijngehakt - zout en zwarte peper - 200 ml[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Citroenmousse

Ingrediënten: - 100 g Turkse of Griekse yoghurt - 4 el suiker - 1½ blaadje gelatine - 75 ml citroensap - 2 el geraspte citroenschil (liefst biologisch) -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Hot cross buns

Ingrediënten: - 450 g tarwebloem - 10 g droge gist - 50 g lichtbruine basterdsuiker - 4 g speculaas- of koekkruiden - 8 g zout - 150 g volle melk, lauwwarm -[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Appel-abrikozentaart met amandelspijs

Ingrediënten voor het deeg: - 400 g patentbloem - 175 g witte basterdsuiker - 1 zakje vanille suiker - snuf zout - 250 g koude roomboter, in blokjes - 1 ei,[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Aardbeiensloffen

Ingrediënten voor het sloffendeeg: - 250 g patentbloem - 2 tl bakpoeder ( maatlepels ) - 180 g roomboter, op kamertemperatuur - 100 g suiker - 80 g bruine[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy