Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Dit lekkere en eenvoudige (nou ja, kippenlevertjes schoonmaken is even een werkje) is van de moeder van Kim Le Cao van de site over Vietnamees eten Pho[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 450 gr bloemkool 250 gr broccoli 200 ml kippenbouillon 70 ml slagroom 35 gr walnoten 30 gr blanke amandelen 1 el bloem boter kerriepoeder[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bloemkool olijfolie peper en zout Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 C. Snij de kool met een groot mes in plakken van ongeever 1 centimeter[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl Foto van Vanessa Rees , New York Klik op de foto voor vergroting Gestoomde bloemkool is lekkerder dan gekookte bloemkool.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bloemkool 20 gr parmezaansekaas sinaasappelschilletje laurierblaadje olijfolie sneedje (stok)brood 1 eidooier Bereiding: Haal de bladeren van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: bloemkool olijfolie komijnpoeder korianderpoeder Voor de saus : 3 el tahini (sesampasta) 1 el dikke yoghurt knoflook citroen zout Bereiding: Snij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFoul mudammas Of hoe een restje Franse salade en een restje Griekse bonen een Egyptische foul mudammas werd. Het eerste restje was een salade van twee dagen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker eten zonder dik te worden, ze zeggen dat het kan. Maar bij mij moet er toch elk jaar weer wat vanaf. Dit jaar valt mijn vetopruiming laat. Meestal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNog niet zo heel lang geleden was het gewoon dat als je iemand vroeg 'wat eet je vandaag?', het antwoord bloemkool was. En dan wist je dat het bloemkool was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak boerensoepgroente 350 gram (prei, bleekselderij, wortel, bloemkool, selderij, paprika) 25 gram verse selderij 1 groot blik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker gehad over mijn bewondering voor de Italiaanse kookkunst, hoe ze kunnen toveren met eenvoudige ingrediënten. Ik denk dat dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk meen dat het in 2013 was dat de bloemkool werd uitgeroepen tot superfood: geen receptenrubriek zonder pizzabodem, couscous of steak van bloemkool. Het had[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTacu Tacu is een restje rijst vermengd met een restje bonen en gebakken in een koekenpan, zodat er een grote koek ontstaat. Soms vinden wij een opgebakken[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel lekker bij vis. Er zit wel veel boter door, maar je hebt per persoon maar een klein beetje mousseline nodig. Ingrediënten: 500 gr bloemkool 250 gr boter[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb het hier al vaker gehad over mijn bewondering voor de Italiaanse kookkunst, hoe ze kunnen toveren met eenvoudige ingrediënten. Ik denk dat dit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 200 g beetgaar gekookte bloemkool 75 tot 100 g zachte boter 4 eieren 2 dl slagroom of zure room 25 g bloem 100 g geraspte kaas, in 5 porties 100[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 gr bloemkool, in kleine roosjes 6 el olijfolie 1 ui, fijngehakt zout en zwarte peper 2 teentjes knoflook, fijngehakt 4 tomaten, ontveld en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl