Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Knoflook, rode linzen, cayennepeper, komijn & koriander, vleestomaten, ui & citroensap. Super lekker samen met rijst & raita (yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlLinzen met balsamico, tomaat, buffelmozzarella, nectarines & basilicum. Beetje (basilicum)olijfolie, peper & zout. Basilicumolijfolie van Foodelicous[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlRode ui, gember, komijn & kurkuma. Tomatenpuree, rode linzen, water of bouillon & blik tomaten. Ondertussen pompoen roosteren. Blokjes pompoen erdoor.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlRode linzen met uitje smoren. Bouillon erbij. Pompoen roosteren in oven. Vadouvan kruiden. Kokosmelk. citroen.
Bron: vrijgevig.blogspot.nl5-minute-ready-salad: blikje tonijn, blikje kikkererwten, 1 avocado. Peterselie & koriander. Citroensap & olijfolie. Peper & zout. Eet smakleijk![...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlRode linzen met uitje smoren. Bouillon erbij. Pompoen roosteren in oven. Vadouvan kruiden. Kokosmelk. Citroen.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlOlijfolie, knoflook & uitje. Rode curry, tomatenblokjes, rode linzen & kokosmelk. Half uurtje sudderen. Af en toe bouillon erbij. Finishing touch:[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, Indiase (milde) curry, gehaktballetjes (soepballetjes), bloemkool of romanesco (kleine stukjes rauw) & kokosmelk. Sudderen. Lekker met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlLittle gem blaadjes losmaken. Dat zijn de 'bootjes'. Gember, knoflook & ui. Kipgehakt rul bakken. Zwarte bonen erdoor. Oestersaus & five spices. Per en[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl