Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
In de viswinkel op de kop van de haven in Yerseke liggen de mosselen in een bak stromend water. Je krijgt bij de bestelling een schepje extra om de eventuele[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet malste deel van een fazant is de borst. Deze bak je het liefst zo kort mogelijk, tot een kerntemperatuur van 53 C. Dat bereik je bij wat kleinere filets al[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe gedachte dringt zich op; waarom zou je rode linzen gebruiken in plaats van spliterwten voor het maken van een flinke pan snert. De eerste goede reden is[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn Denemarken ben je omgeven door water. Je rijdt continu over bruggen, veerboten op etcetera. De verwachting is dan dat er ook veel visrestaurantjes rond de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVandaag ging het in de rubriek Volkskeuken van de Volkskrant over eetsouvenirs die vaak lange tijd ongeopend in het keukenkastje staan omdat ze eenmaal thuis[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIedereen mag schelpdieren voor eigen gebruik rapen, als het maar in de toegankelijke gebieden gebeurt. Rondom de Oosterschelde staan borden die de categorie[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIn de viswinkel op de kop van de haven in Yerseke liggen de mosselen in een bak stromend water. Je krijgt bij de bestelling een schepje extra om de eventuele[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOssenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDeze kaassoep is een afgeleide van Rudolph's (24 kitchen) kaassoep uit Alkmaar. Ik heb het aangepast naar mijn smaak. Het gebruik van bloemkoolroosjes en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSnel, makkelijk en smakelijk, deze visschotel uit de magnetron. Door het bedje van Italiaanse groenten met wijn en het afdeklaagje van tomaat en kaas blijft de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZeesla is de toekomst. In de media wordt er uitgebreid aandacht aan besteed: het eten van zeewieren. In Zeeland wordt op diverse plaatsen geëxperimenteerd met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe mosselen zijn op dit moment bij de plaatselijke super in de aanbieding. Een goede reden om ze weer eens op tafel te zetten. De afgelopen keren hebben we de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlAls je in de kookboeken en op internet op zoek gaat naar het recept voor gekookte mosselen, gaat het je duizelen. De recepten voor de klassieke pan met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl