Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Vandaag is het weer tijd voor soep. En wel die typische goed gevulde vegetarische soep met peulvruchten en groente erin. Met deze soep begint je menu met een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze combinatie komt uit het kookboek "Three good things" van Hugh Fearnley-Whittingstall, dat sinds kort ook vertaald in de winkel ligt. In de Guardian op[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is een schitterende groente, snijbiet. Als je eerst leest dat Ottolenghi ermee wegloopt, terwijl je er alleen maar heel af en toe je ravioli's mee gevuld[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet was zondag, en weer tijd voor spinazietaart. Ontelbare varianten kun je zien langskomen. Ik had in de Dikke Vinazza , een lief kado van Marie, een leuke[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSommige mensen hebben er geen problemen mee. Net als deze schapen op de zeedijk bij Noordpolderzijl. Gewoon, iedere dag gras. Maar na de zesentachtigste keer[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWel ja, je moet er maar op komen. Zet een pizza in de oven met alleen kaas en knoflook erop. Leg er na een paar minuten een berg spinazie op en bak verder. Dat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlSoufflé. Geblazen. Niet 'opgeblazen'. Dat is gonflé. Maar goed, soufflé dus. Geblazen andijvie in dit geval. Ook dit gerecht past weer in mijn project[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDinsdag is bladgroentedag hier. Dan ben ik op de markt geweest en koop ik vaak andijvie of spinazie. Het afgelopen jaar zoek ik er vaak nieuwe recepten bij ([...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZo kort voor Kerst nog even een recept voor een simpele vegetarische maaltijd. Deze pannenkoeken bevatten groente, meel en ei/melk. Een compleet pakket dus.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag is het de derde adventszondag. Nog anderhalve week, dan is het zover. Wij zijn thuis vooral druk met bakken, vandaag is het Schnitzbrot aan de beurt,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit kleurige plaatje eindigde in samosa's, of pasteitjes, die ik maakte in mijn zoektocht naar wat meer vegetarische afwisseling. Spinazie is momenteel in het[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlLaat ik één ding voorop stellen. Dit is een gerecht met een lange voorbereidingstijd. De multiman wil het nog weleens door de week maken, routinebeest als hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNieuwe aardappelen zijn altijd een aanleiding om alles uit de kast te trekken . Of om het juist in de kast te laten liggen; heel veel heeft zo'n aardappel niet[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDit recept is weer van alles wat: eiwitbron, restenverwerking (kwark/cottage cheese, groente), maaltijdvuller, kindercrowdpleaser...Ik struikelde erover op[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag een gerecht dat wel zó fotogeniek is, het lijkt ervoor gemaakt! Ik was bij de toko, en daar vond ik zoete aardappelen. Niet alleen de variant met rood[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl