Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
De lever van verschillende dieren wordt door mensen geconsumeerd en geldt vaak als een delicatesse. Bekend is vooral de F oie Gras (ganzenlever) en leverpastei[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlTartiflette is een aardappelgratin, overbakken met Reblochon kaas. Reblochon kaas komt uit de Franse Haute-Savoie: de Alpenstreek die bij de wielrenners bekend[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMet het stoofvlees in de bonus was vandaag de verleiding gewoon te groot om het niet mee te nemen. Maar ik wilde echter wel eens wat anders dan de Franse of[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlFritata lijkt wel een beetje op de Spaanse aardappeltortilla, maar het verschil is dat hier dus al meteen vlees en groente in zit. Heerlijk als lunch of als[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe Tortilla de Patatas of ook wel Spaanse tortilla genoemd, is één van de beroemdste gerechten uit de Spaanse keuken en vindt haar oorsprong in het binnenland[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBenodigdheden: 4 kilo mosselen (reken namelijk ongeveer 1 kilo per persoon 2 uien 2 laurierblaadjes 2 in ringen gesneden preien peper uit de molen 1 in plakken[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit recept las ik ooit in een kookboekje met Marokkaanse recepten. Traditioneel wordt het gemaakt in een Tajine, maar je kunt het natuurlijk ook in een[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlToen ik nog maar 18 jaar oud was (eeuwen geleden dus .... zucht) kocht ik een aantal kookboeken. En eentje daarvan was een Frans kookboek. Daarin vond ik dit[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIrish stew ( stobhach in het Gaelic, de Ierse taal ) is een traditioneel Iers gerecht. Het is een traditionele Ierse stoofpot gemaakt van lamsvlees,[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlGoulash of goelasj (Hongaars: Gulyás, Kroatisch: Gulaš, Roemeens: Gulaş, Pools: Gulasz, Tsjechisch: Guláš, Duits: Gulasch) is de Hongaarse nationale schotel en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHebben uw kinderen ook zo'n hekel aan spruitjes? Die van mij in elk geval wel toen ze nog klein waren. Totdat ik in een klein kookboekje een heerlijk recept[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlMoussaka is een traditioneel gerecht gemaakt op basis van aubergine en is afkomstig van de Turkse keuken uit de tijd van het Ottomaanse Rijk en daarom vooral[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlAls ik dit gerecht kook, dan maak ik mijn man altijd heel erg blij. Maar ook mijn dochter die eigenlijk niet van rijstgerechten houdt, smult van dit recept.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBenodigdheden: 500 gr. verse sperzieboontjes 1 blik gepelde en ontvelde tomaten (heel) 1 grote ui 1 theelepel gedroogde fijngesneden tijm peper en zout naar[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl