Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ik schreef al eerder dat Toscaanse peentjes met balsamico zo lekker zijn. De gekleurde wortels zijn te mooi om ze aan stukjes te snijden. Ingrediënten: 750 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Couscous ½ citroen ½ bos munt 1 beker (300 gr) couscous Tajine Olijfolie 1 handvol gemengde olijven met pit 2 tl harissa 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI Ingrediënten 8 varkensworstjes (liefst korte, dikke) 2 el grove mosterd een eetlepel gladde Dijon mosterd 3 volle eetlepels vloeibare honing 2 el citroensap[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu we net gewend zijn aan vergeten groenten, hoor ik steeds vaker over vergeten vlees. Het is de trend om het dier van kop tot staart te benutten Ik maakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was heel tof dat mijn neef Jérôme met vrouw Monique en dochter Emilie onverwachts langskwamen. De elektrische bakplaat werd op de tuintafel gezet plus een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen Aziatische dressing, waardoor je weer een heel andere sla krijgt. Ik at het bij een restje rendang. Bij zalm zal het ook lekker smaken. Meng wat taugé door[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak boerensoepgroente 350 gram (prei, bleekselderij, wortel, bloemkool, selderij, paprika) 25 gram verse selderij 1 groot blik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : olijfolie om in te bakken 4 varkensworstjes 125g magere spekblokjes 4stengels bleekselderij 1 winterpeen 1 ui 2teentjes knoflook 800g witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeel lekker, dit recept uit de Antillen. De combinatie van cacao en pikante pepers doet het hem. Maak gelijk een grote hoeveelheid en vries een deel in voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlArtisjokken in tempurabeslag met bruisend water Artisjokken en lente-uitjes in tempurabeslag met water Andere groenten geschikt voor tempura zijn ringen ui,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bos worteltjes 0.5 bosje peterselie 1 teentje knoflook 4 tl (gerookt) paprikapoeder 2 tl komijn citroensap of azijn olijfolie zout versgemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Marokkaanse burger (AH) Humus met extra harissa Marokkaanse warme worteltjes. Klik hier voor het recept Gegrilde paprika met halloumi kaas. Klik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet viel niet tegen, in tegendeel. Het gerecht zit knap in elkaar. De gerookte paprika is hierin onontbeerlijk, de appel brengt de tomatensaus in balans en de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl