Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ik schreef al eerder dat Toscaanse peentjes met balsamico zo lekker zijn. De gekleurde wortels zijn te mooi om ze aan stukjes te snijden. Ingrediënten: 750 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu we net gewend zijn aan vergeten groenten, hoor ik steeds vaker over vergeten vlees. Het is de trend om het dier van kop tot staart te benutten Ik maakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1,5 kilo haas of konijn 150 gr. donkere chocolade of naar smaak 1 à 2 gesneden uien 2,5 dl rode of witte wijn 1 dl wijnazijn 6 à 8 kruidnagels 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit was dus weer een typisch geval van procrastinatie, waar ik chronisch last van heb. Wikipedia: Procrastinatie of (pathologisch) uitstelgedrag is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2.5 kg runder - of kalfsschenkel 20 tenen knoflook, gepeld 6 el zwarte peper, uit de molen zeezout 5 takjes verse rozemarijn 2 flesjes rode wijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan een goede vriendin kreeg ik een flesje Oostenrijkse Kürbis Kernöl, pompoenpitolie en man wat is die lekker. Ik ga er binnenkort meer wintersalades mee[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet viel niet tegen, in tegendeel. Het gerecht zit knap in elkaar. De gerookte paprika is hierin onontbeerlijk, de appel brengt de tomatensaus in balans en de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Couscous ½ citroen ½ bos munt 1 beker (300 gr) couscous Tajine Olijfolie 1 handvol gemengde olijven met pit 2 tl harissa 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was heel tof dat mijn neef Jérôme met vrouw Monique en dochter Emilie onverwachts langskwamen. De elektrische bakplaat werd op de tuintafel gezet plus een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : olijfolie om in te bakken 4 varkensworstjes 125g magere spekblokjes 4stengels bleekselderij 1 winterpeen 1 ui 2teentjes knoflook 800g witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bos worteltjes 0.5 bosje peterselie 1 teentje knoflook 4 tl (gerookt) paprikapoeder 2 tl komijn citroensap of azijn olijfolie zout versgemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl