recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met olijfolie

Gevonden 32 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Wortels met balsamicoazijn uit de oven

Ik schreef al eerder dat Toscaanse peentjes met balsamico zo lekker zijn. De gekleurde wortels zijn te mooi om ze aan stukjes te snijden. Ingrediënten: 750 g[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Slow food kalfswangen

Nu we net gewend zijn aan vergeten groenten, hoor ik steeds vaker over vergeten vlees. Het is de trend om het dier van kop tot staart te benutten Ik maakte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Haas (of konijn) met chocolade, rozijnen en[...]

Ingrediënten: 1,5 kilo haas of konijn 150 gr. donkere chocolade of naar smaak 1 à 2 gesneden uien 2,5 dl rode of witte wijn 1 dl wijnazijn 6 à 8 kruidnagels 4[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Linzen met gevulde kalfsrol

Dit was dus weer een typisch geval van procrastinatie, waar ik chronisch last van heb. Wikipedia: Procrastinatie of (pathologisch) uitstelgedrag is het[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Jamie's Peposo - Italiaans schenkelvlees met[...]

Ingrediënten: 2.5 kg runder - of kalfsschenkel 20 tenen knoflook, gepeld 6 el zwarte peper, uit de molen zeezout 5 takjes verse rozemarijn 2 flesjes rode wijn[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Lauwwarme groentensalade met pompoenzaadolie

Van een goede vriendin kreeg ik een flesje Oostenrijkse Kürbis Kernöl, pompoenpitolie en man wat is die lekker. Ik ga er binnenkort meer wintersalades mee[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Jamie's 15 minuten goulash met varkenshaasje

Het viel niet tegen, in tegendeel. Het gerecht zit knap in elkaar. De gerookte paprika is hierin onontbeerlijk, de appel brengt de tomatensaus in balans en de[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Jamie 15 minutes tajine met scholfilets en[...]

Ingrediënten: Couscous ½ citroen ½ bos munt 1 beker (300 gr) couscous Tajine Olijfolie 1 handvol gemengde olijven met pit 2 tl harissa 2[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Torentje van gegrilde groenten en kaas

Het was heel tof dat mijn neef Jérôme met vrouw Monique en dochter Emilie onverwachts langskwamen. De elektrische bakplaat werd op de tuintafel gezet plus een[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vispannetje met kikkererwten, harissa en[...]

Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Hartige mimosataart van tramezzini brood

Eerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Vitello Tonnato - kalfsvlees met[...]

Vitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Raapstelensoep uit Galicië

In Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Raapstelensoep uit Galicië

In Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Italiaanse witte bonen met worstjes

Ingrediënten : olijfolie om in te bakken 4 varkensworstjes 125g magere spekblokjes 4stengels bleekselderij 1 winterpeen 1 ui 2teentjes knoflook 800g witte[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Marokkaanse warme worteltjes

Ingrediënten: 1 bos worteltjes 0.5 bosje peterselie 1 teentje knoflook 4 tl (gerookt) paprikapoeder 2 tl komijn citroensap of azijn olijfolie zout versgemalen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl
Ragù, vleessaus voor eierpasta (Bolognesesaus)

De eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]

Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy