Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
Ingrediënten 250 g blonde linzen 1 winterwortel 1 ui 1 teentje knoflook 1 stengel bleekselderij ½ zakje verse peterselie 3 grote tomaten 1 rode[...]
Bron: ah.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVorstschade in de tuin... De strenge, late vorst heeft flink wat schade aangericht in mijn tuin! Naast diverse struiken is de kruidenhoek niet gespaard[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe pastinaak komt niet uit eigen (moes-)tuin. Ik denk er wel over om pastinaak het komend voorjaar te gaan planten. Het is een lekkere kruidige wortelgroente.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet laatste recept alweer in de serie over de Peulenparade . De afgelopen weken zijn er allerlei recepten de revue gepasseerd: Overzicht recepten Kookstel voor[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlToday I want to share with you this very nice Thai-flavoured pumpkin lentil soup. It’s soup-time for me; to keep me warm and my intestines happy I make a[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comBrrr, met dit weer gaat niks boven een warme kom lekker geurende heerlijkheid. Dit gerecht is perfect voor een gure, koude winteravond en door de combinatie[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlBoerensoep à l'acienne, met pijnboompitten en sojaroom Laatst las ik in Trouw een recept van Rianne Buis geïnspireerd op het kookboek van Tara Duggan , Root to[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet seizoen van overvloed is aangebroken. Veel verse groente en vers fruit ligt er in de schappen van de supermarkt, op de markt en in de tuin. Nu is mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlBeetje geinspireerd door Pieman en samengevoegd door mijzelf. Volgens mij kun je alles in een pie stoppen. Zolang het maar geen vloeibare soep is of iets is[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlNederland viert zaterdag Koningsdag. Wat is er dan leuker om in stijl en kleur te eten? Het treft dat er erg veel lekkere oranje-gezinde gerechten zijn. Vorig[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlLinzen komen vaak op mijn menu de laatste tijd. Eerst in de heerlijke knolselderij salade en vandaag in een klassieker in een vegetarisch jasje: Shepherd's[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOttolenghi's Gemarineerde Buffelmozzarella Dit lekkere voorgerecht of borrelhapje is een van mijn lievelings uit, Ottolenghi's kookboek 'Plenty'! Al eerder[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nl