Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 7 recepten
Heel lekker, dit recept uit de Antillen. De combinatie van cacao en pikante pepers doet het hem. Maak gelijk een grote hoeveelheid en vries een deel in voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu we net gewend zijn aan vergeten groenten, hoor ik steeds vaker over vergeten vlees. Het is de trend om het dier van kop tot staart te benutten Ik maakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit Portugese recept heb ik voor 1 persoon gemaakt in een individueel schaaltje. De helft van een klein blikje Bonduel kikkererwten van 150 ml was voldoende.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1,5 kilo haas of konijn 150 gr. donkere chocolade of naar smaak 1 à 2 gesneden uien 2,5 dl rode of witte wijn 1 dl wijnazijn 6 à 8 kruidnagels 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 verpakking gekruide couscous olijfolie 1 papiertje saffraan of spigol 1 schoongemaakte harder of andere stevige vis 4 el harissa zout 2 uien 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zag bij de Sligro cavolo nero oftewel palmkool en allerlei leuke soorten en kleuren lof, rood met witte artisjokken en catalonia. Ingrediënten: 250 gram[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl