Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Waar een documentaire toe leidt… Een schokkende documentaire van het programma Radar eind maart schudde mij weer eens ruw wakker. Heb je de documentaire[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZomerse ovenschotel Enorme wolken bewegen in een snel tempo langs mijn raam. De schapen op de dijk achter onze tuin kunnen even rustig grazen tot een nieuwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEén van onze favorieten Vandaag een favoriet gerecht bij ons thuis. Favoriet bij mij omdat ik er bergen groenten en knoflook in verwerk en iedere keer een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVan de week weer eens wat oude tijdschriften van Sonja Bakker tevoorschijn gehaald en onderstaand recept met couscous gemaakt. De "huiscommissie" heeft het[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe befaamde salade (of soep) 'fous-y-tout' (smijt alles er maar in) van Madame Françoise Rosière, mijn 'patronne' in de tijd dat ik - ik zal niet zeggen hoe[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlHet seizoen van overvloed is aangebroken. Veel verse groente en vers fruit ligt er in de schappen van de supermarkt, op de markt en in de tuin. Nu is mijn[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlRas El Hanout is een typisch marokkaans kruidenmengsel en het betekent letterlijk "het beste van de winkel". Het mengsel bestaat uit minstens 12 ingrediënten[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlWanneer Gado Gado nou Petjil wordt zou ik niet durven zeggen. Volgens mij is het gewoon hetzelfde, namelijk kort of niet gekookte Groenten met Tahoe en/of[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Marokkaanse variant van een pitabroodje heet 'batbot' (spreek uit als bàtbood). Broodjes in allerlei diktes en grootes te vinden, ook de recepten zijn[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlGoulash blijft lekker, zeker op herfstdagen geeft het nog een zomers gevoel. Het is ook een geweldig gercht om een voorraadje van aan te leggen in de vriezer[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHet was nog eens tijd voor vis en deze keer werd het kabeljauw. Je kan de curry ook zo, zonder vis, eten of je kan de vis garen in de curry. Ook dit gerecht is[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be3-4 personen Kisir 350 gram bulghur olijfolie 1 grote ui fijn gesnipperd 2 tenen knoflook gesnipperd 1 el tomatenpuree chilivlokken, 1/2 tl sambal 1 1/2 tl[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlBoerenkool blijft voorlopig nog een uitdaging omdat ik het nog zo weinig gemaakt heb. De Nederlander in huis wou boerenkoolstampot maar ik wou iets specialere.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDikke's 'Dikke Sigi Cooks' heeft zo'n 2 jaar na het allereerste blog de magische grens van 20000 views doorbroken, Lijkt veel, is het ook, maar populaire[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl