Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Uitje, verse gember en knoflook fruiten. Kerriepoeder & kurkuma erbij. Gamba's op hoog vuur even bakken in dit kruidenmengsel. Chinese kool in reepjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKnoflook, rode linzen, cayennepeper, komijn & koriander, vleestomaten, ui & citroensap. Super lekker samen met rijst & raita (yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKippenbouilon, kokosmelk, limoenblad, geelwortel, verse gember, peper & zout. Op laatste moment de palmkool toevoegen. Bosui erover heen strooien. Palmkool[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl1 Aubergine in kleine blokjes. Bakken 6 min. Uitje en knoflook. Kaneel, peper & zout. Rundergehakt (400 gr) met 1 ei & 2 eetlepels bloem (volkoren of[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl(Fles)Pompoen in stuken snijden en pitten verwijderen. Bij een flespompoen kan de schil gewoon meegegeten worden, indien goed geroosterd. In ovenschaal met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlLinzen met balsamico, tomaat, buffelmozzarella, nectarines & basilicum. Beetje (basilicum)olijfolie, peper & zout. Basilicumolijfolie van Foodelicous[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCourgette in dunne plakken. Met kaasschaaf bijvoorbeeld. Olijfolie, basilicumblaadjes, citroensap, peper & zout. Met staafmixer. Mozzarella in stukjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCantharellen. Schoon borstelen. Beetje roomboter in de pan, cantharellen bakken. Dan de cantharellen eruit halen en het vocht samen met slagroom flink laten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBloemkoolroosjes (ongekookt). Papje maken van bloem met water (vrij dun). Hierdoor knoflook, peper, zout, gember, paprikapoeder & komijn. Roosjes door het[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBaby spinazie. Bietje in blokjes met honing & azijn. Venkel in reepjes & citroensap erover sprenkelen. Blauwe kaas. Olijfolie. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlKnoflook in olijfolie. Koriander & komijn. Maiskorrels (klein blikje), kikkererwten (800 gr) & bouillon. 10 minuten doorkoken. Pureren. Chorizo in[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCourgette & wortel raspen. Geraspte Parmezaanse kaas. Verhouding 1/3 groenten tot 2/3 kaas. Goed mengen. Peper en zout. Op bakpapier plukjes van het[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlFlespompoen schillen en in plakken schaven. Kort blancheren. Bladerdeeg uitrollen. Insmeren met geitenkaas. Pompoen plakken erop leggen. Olijfolie eroverheen[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl3 courgettes in de lengte in plakken schaven. 500 gram ricotta, 3 eieren, peper, zout, tijm & oregano, beetje Parmezaanse kaas. Ingevette ovenschaal, laag[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDoperwten. Sjalotje of bosuitje. Knoflook. Groentebouillon. Verse munt. Staafmixer. Peper & zout. Garneren met lepel yoghurt en verse munt. Heerlijk met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGeplukte kip. Grof gehakt ei. Groene olijven. Bosuitje. Rozijnen. Paprikapoeder, komijn & zwart peper. Heerlijk als vulling van een empanada, met een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlPlakken aubergine. In bak met water met citroen & beetje zout (1/2 uur). Goed droogdeppen. Bloem, paprikapoeder, komijn, zout, peper. Losgeklopt ei.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl