Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet viel niet tegen, in tegendeel. Het gerecht zit knap in elkaar. De gerookte paprika is hierin onontbeerlijk, de appel brengt de tomatensaus in balans en de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had mooi stoofvlees op de biologische markt gekocht, maar had met het zonnige weer geen zin in een zware rode wijnsaus en zocht iets lichters, met witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr linzen 2 tomaten 2 knoflooktenen peterseliestelen laurierblaadje salie 2 el rode wijnazijn olijfolie 50 gr wortel 50 gr ui 50 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKalfsschenkel uit de oven Ingrediënten: 1 kalfsschenkel (1,8 kg) 600 gr groene asperges 100 ml slagroom groentebundel (1 wortel, 1/2 ui, 1 stengel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe eerste keer dat ik pasta met vleessaus at, was eeuwen geleden in Italië, toen de aarde nog plat was, zou mijn nichtje zeggen. Mijn zus en ik gingen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit was dus weer een typisch geval van procrastinatie, waar ik chronisch last van heb. Wikipedia: Procrastinatie of (pathologisch) uitstelgedrag is het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2.5 kg runder - of kalfsschenkel 20 tenen knoflook, gepeld 6 el zwarte peper, uit de molen zeezout 5 takjes verse rozemarijn 2 flesjes rode wijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: Couscous ½ citroen ½ bos munt 1 beker (300 gr) couscous Tajine Olijfolie 1 handvol gemengde olijven met pit 2 tl harissa 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk schreef al eerder dat Toscaanse peentjes met balsamico zo lekker zijn. De gekleurde wortels zijn te mooi om ze aan stukjes te snijden. Ingrediënten: 750 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu we net gewend zijn aan vergeten groenten, hoor ik steeds vaker over vergeten vlees. Het is de trend om het dier van kop tot staart te benutten Ik maakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor dit recept heb je gedroogde gezouten vis nodig. Het is klipvis en geen stokvis, maar je kan het er voor gebruiken. Anders gewoon verse kabeljauw. Het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : olijfolie om in te bakken 4 varkensworstjes 125g magere spekblokjes 4stengels bleekselderij 1 winterpeen 1 ui 2teentjes knoflook 800g witte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Gehaktballetjes: 200g varkensgehakt of gemengd gehakt 1 1/2 eetlepels vissaus Nuoc-mam 1/4 theelepel zout ¼ theelepel versgemalen peper 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 bos worteltjes 0.5 bosje peterselie 1 teentje knoflook 4 tl (gerookt) paprikapoeder 2 tl komijn citroensap of azijn olijfolie zout versgemalen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Marokkaanse wortelsalade is gebaseerd op een recept dat wij geleerd hebben op de kookcursus in Marrakech bij Gemma en Aisha van Souk Cuisine .[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl