recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met rode wijn

Gevonden 32 recepten

INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Wilde Hazebout in rode wijn

voor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]

Bron: smulweb.nl
Pasta met Stoofvlees naar keuze

voor 4 personen 800 g stoofvlees (koe, hert, wildzwijn en zelfs een duif of haas), met zout en peper bestrooid olijfolie handje gemengde verse rozemarijn- en[...]

Bron: smulweb.nl

Traditionele hazenpeper

1 hele haas of 1 kg hazenbouten 1 fles rode wijn 5 laurierblaadjes 6 kruidnagels 2 uien 2 wortelen 2 preien 1/2 knolselderij wildfond (bouillon) 1 el tijm 1[...]

Bron: smulweb.nl
Lam met rodewijn-tomatensaus

Ingrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]

Bron: allrecipes.nl
Rode ui dipsaus

Rode ui dipsaus Een frisse koolhydraatarme dipsaus. Lekker voor bij de BBQ, maar ook heerlijk om stukjes komkommer, bleekselderij, wortel of paprika in te[...]

Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl
In de oven gegaard runderribstuk en gesmoorde[...]

Ziehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Herfststoof van runderriblappen uit de römertopf

Biologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Spezzatino in umido con polenta/ traditionele[...]

Kookwedstrijd Enkele weken geleden plaatste ik een kookwedstrijd. Vandaag het winnende gerecht van Ilaria Barella uit Dordrecht. Zij is van oorsprong[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
In rode wijn gestoofde ossenstaart

Ossenstaart met meegestoofd preiwit, wortel en aardappelpuree Dit keer was er de mogelijkheid om runderstaart oftewel ossenstaart mee te bestellen bij het[...]

Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl
Paprika-truffelsoep

4-6 personen Bereidingstijd: 60 minuten Ingrediënten: 2 gele paprika’s 2 oranje paprika’s 2 rode paprika’s 2 sjalotten 1 teentje knoflook[...]

Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl
Coq au Vin

Deze Coq au Vin is van Lorraine Pascale en overheerlijk. Makkelijk te maken met veel herfstige smaken. Hij komt zeker vaker voor in het menu hier. Coq au Vin 8[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
lamsschenkels gestoofd in wijn, chorizo en[...]

Dit is een gerecht van Lorriane Pascale en werkelijk waar verrukkelijk. Ik had lekkere dikke lamsschenkels bij de islamitische slager gehaald. Ik denk dat je[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Coq au vin met cognac en bospaddestoelen

Het duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]

Bron: foodie-sophie.blogspot.nl
Lamsschouder op de manier van Jamie Oliver

Ik heb van het weekend lamsschouder gemaakt! Ik had bijna 3 kilo en 7 personen aan tafel. Achteraf was het te weinig vlees want er zit ook veel bot aan.[...]

Bron: ikzitop.blogspot.nl
Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel 1 kg. Runder-riblappen, in blokjes gesneden 5 Eetlepels olijfolie 2 Salieblaadjes 2 Takjes rozemarijn 70 gr. Tomatenpuree 400 gr.[...]

Bron: tatzeltje.blogspot.nl
Peposo

Ingrediënten 2½ kg runder (- of kalfsschenkel) 20 tenen knoflook (gepeld) 6 el zwarte peper (uit de molen) zeezout 5 takjes verse rozemarijn 2[...]

Bron: ah.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy