Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilo verse, uitgebeende kippendijtjes 60 gr gedroogde chili pepertjes (kleintjes) 2 t zeezout 4 t kurkuma 3 hele chilipepers met zaad (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlStoofpeertjes in de Port/Gluhwein (uit de slowcooker) Een klassieker uit de keuken.....Stoofpeertjes Bij mijn oma stonden ze op het oliestelletje te trekken[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten: 1 kg stoofpeertjes 1 klein flesje rode wijn Water 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 2 steranijs 10 zwarte peperkorrels ½ theelepel gemalen[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlZoals jullie al hebben kunnen lezen op de blog ben ik (Mariska) naar Thailand op vakantie geweest. En Thailand staat erom bekend dat je er ontzettend lekker[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlSoms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDit is een van mijn favorite toetjes. Ik heb dit toetje dan ook heel vaak en op allerlei manieren gemaakt. Al het oefenen met panna cotta heeft ook zijn[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlWat moet het heerlijk zijn een stoofpeer te zijn. Urenlang badderen in een bad van wijn en kruiden. Alsof je jezelf mag onderdompelen in een glas glühwein.[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlZo’n dag met een stralend blauwe lucht. Met een verfrissend briesje dat bij tijd en wijle subtiel je blote bovenarmen weet te beroeren. Zo’n dag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe winter komt er weer aan en dat betekent lekker veel warme thee drinken. Deze Indiase thee is een heerlijke warme thee vol specerijen.Het is India's[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIngrediënten: 1 kg stoofpeertjes 1 klein flesje rode wijn Water 3 kruidnagels 1 kaneelstokje 2 steranijs 10 zwarte peperkorrels ½ theelepel gemalen[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDessert na de barbecue... Ieder jaar organiseren wij voor de getuigen van ons huwelijk een barbecuefeestje in de tuin. Inmiddels zijn we 15 jaar verder en zijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl