Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Het schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is alweer voorbij dat mooie jaar 2013. Het jaar waarin meer en meer mensen mijn blog ontdekten. In december werden maar liefst meer dan 80.000[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNo stress! De heerlijkste kerstrecepten vind je hier. Laat mij toe om je aan de hand van eerder verschenen recepten op deze blog een menuvoorstel te doen. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIEDEREEN is druk bezig met de voorbereidingen voor de eindejaarsperiode... Cadeautjes zoeken, het kerstmenu voorbereiden,... Sommigen (zoals ik) vinden dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePractice what you preach. Da's één van mijn (vele) motto's. Na 5 dagen op de beurs Classic Event in Kortrijk waar ik mijn vriendin Maureen geholpen heb om haar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVia Marleen van het blog Eten uit de volkstuin raakte ik bekend met de nom nom nom tag. De nom nom nom tag is een vragenlijstje waarbij je als bezoeker de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben een echte salade eter, dat staat bij mij dan ook bijna dagelijks op het menu, als bijgerecht of gewoon als hoofdmaaltijd. S'middags, s'avonds maakt mij[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deJeej, vandaag heb ik een pizza gebouwd! Wel leuk om te doen opzich ook :) Ik maakte 2 verschillende helften. Één met krab en één met tomaat. Ik zal de[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlItaliaanse kalfsrolletjes met tonijnsaus Gevulde eieren op zijn Italiaans Gevulde eieren op zijn Amerikaans Zweedse (Ikea) haringrolletjes Hollandse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 2 personen *blikje cocosmelk *5 el currypasta *1 el vissaus (of 1/4 bouillonblok) *1 tl suiker *450 gr gepelde gamba′s met staart *1 bakje[...]
Bron: smulweb.nl