recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen met olijfolie

Gevonden 12 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsbout met groentetulp en dauphinaardappel

Het is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Lam met rodewijn-tomatensaus

Ingrediënten Porties: 2 2 lamsbouten 2 blikjes (elk 400 gr) tomatenblokjes 1 glas rode wijn 2 teentjes knoflook, geperst 2 middelgrote uien, gesnipperd[...]

Bron: allrecipes.nl

Lamsboutjes in rodewijnsaus

Ingrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Focaccia van desemdeeg (met film kneden) en[...]

Nog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Tajine met pompoen en lam

Tijdens onze ' 15 days in the Provence ', hebben wij héérlijk geurende kruiden gekocht op de vele lokale marktjes. Eén van mijn favorietjes is 'ras-el-hanout'.[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
lamsschenkels gestoofd in wijn, chorizo en[...]

Dit is een gerecht van Lorriane Pascale en werkelijk waar verrukkelijk. Ik had lekkere dikke lamsschenkels bij de islamitische slager gehaald. Ik denk dat je[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Lasagne

Lasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Couscous

Couscous is supersimpel; Couscous maak je met Couscous, 1 handje / 50 gram per persoon onderzetten met hete bouillon, afdekken, 5 minuutjes wachten en klaar.[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Lamsschouder op de manier van Jamie Oliver

Ik heb van het weekend lamsschouder gemaakt! Ik had bijna 3 kilo en 7 personen aan tafel. Achteraf was het te weinig vlees want er zit ook veel bot aan.[...]

Bron: ikzitop.blogspot.nl
Vis met Gremolata

Deze gevaarlijk ogende jongen is een zeewolf. Zijn tanden zijn nodig omdat hij de schaal- en schelpdieren, die op zijn menu staan, moet kunnen kraken. Het is[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Lasagne

Lasagne wordt bij voorkeur gemaakt met h.o.h-gehakt; van rund en varken om precies te zijn. Ik zeg het er maar even bij, voor het geval je je h.o.h gehakt bij[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl
Focaccia van desemdeeg (met film kneden) en[...]

Nog even voor de nachtvorst, in mijn kruidentuintje wat saliebladeren geoogst en ingevroren. Ik gebruik graag salie in gerechten met bijvoorbeeld peulvruchten,[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy