Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ziehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHutspot van zandpeen Dit gerecht is heel simpel te bereiden en heeft een heerlijke volle kruidige smaak. Lekker als vegetarisch hoofdgerecht, maar ook prima te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is het pompoenseizoen en we zullen het geweten hebben. Overal kom je weer pompoenrecepten tegen. Pastarecepten met pompoen zijn eerder zeldzaam. In[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beOm de een of andere reden is het erg lastig om mooie foto’s van dit soort gerechten te maken, dus je zult me op mijn woord moeten geloven; dit is onwijs[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDeze week heb ik mezelf de vraag gesteld; Wat maakt een gerecht Belgisch? Mijn vorige blog bericht was een Belgische kalkoen stoof. Dit recept is een Belgische[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen geweldig receptje om je kliekjes van de week op te gebruiken. Je kan er zowat alles wat je hebt liggen indoen. Of het nog rauw is of al gekookt /gestoofd.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 1 kg aardappel 125 ml melk 2 uien 6 el boter 500 g rundergehakt 1 el kerriepoeder 360 g appelmoes 3 el paneermeel zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlMijn man is allergisch voor aardappelen, dus stamppotjes staan bij ons helaas nooit op het menu. Als ik zin heb in de echt Hollandse pot, dan maak ik een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlWat denk je van gevulde aardappelen met een Bolognesesaus en een dakje van aardappelpuree? Ik zeg doen! Wekelijks maak ik wel een grote pan met Bolognesesaus.[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHutspot bestond als gerecht in de lage landen al voordat de aardappel in Europa bekend was. En mogelijk ook voordat de wortel hier gangbaar werd. De hutspot[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nl