citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | mager recept met prei en ham che | vis met kaasfondue
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder varken shiitake uien

Gevonden 61 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Hartig geroosterde knolgroenten

Ingrediënten Porties : 6 150 gr rauwe bietjes, in blokjes 4 wortels, in blokjes 1 ui, gesneden 300 gr aardappel, in blokjes 4 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl

Groentefricassee à la crème

Ingrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 250 g wortels, geschrapt en in staafjes 250 g krielaardappeltjes, schoongeboend en gehalveerd of in vieren[...]

Bron: allrecipes.nl
Oosterse gestoomde visfilets met groentereepjes

Ingrediënten Porties : 4 4 stukken stevige visfilet (bijv. heilbot), elk 170 g 2 eetl. sojasaus 2 eetl. witte wijn of sake ½ cm verse gemberwortel,[...]

Bron: allrecipes.nl
Artisjokken op Franse wijze

Ingrediënten Porties : 4 200 gr spekreepjes 12 kleine paarse artisjokken 1 wortel 1 citroen 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui ingestoken met 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Waterzooi van vis

voor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]

Bron: smulweb.nl
Catalaanse Mosselen een beetje anders

voor 4 personen Voor de mosselen: 1 kg mosselen handje vol van ieder; gesneden prei, wortel, knolselderij 1 dikke teen knoflook, geperst 2 kleine takjes tijm[...]

Bron: smulweb.nl
Pot au feu met zalm

voor 4 personen 4 dl visbouillon (van tablet) 4 zalmmoten of zalmfilets à 150 g per stuk 2 preien 1 winterwortel 2 eetl. olijfolie 750 g voorgekookte[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsragout

voor 2 personen 1 ui 1 teentje knoflook 2 worteltjes 200 gram lamsvlees 2 plakjes rauwe ham 15 gram (1 eetlepel vloeibare) margarine peper, zout 1 gedroogd[...]

Bron: smulweb.nl
Vakantie-eten: roggevleugel met botersaus

Ook uit De complete keuken van Frankrijk. Volgens het recept heb je per persoon een vleugel van 250 gram nodig. De kleinste vleugel die wij konden krijgen was[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Mosselen met 2 sauzen

Voor 4 personen: 2 sjalotjes, 1 prei, 1 kleine winterwortel, 1/2 bosje peterselie, 4 takjes selderij, 2 dl droge witte wijn, 2 bakken mosselen, 1 bekertje[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kalfricandeau met lente groenten

voor 4 personen 3 eetl. olijfolie (Mediterrane)1 ui, gesnipperd2 stengels bleekselderij, in stukjes2 eetl. gehakte peterselie (vers of diepvries) of 2 theel.[...]

Bron: smulweb.nl
Papillot met zalm en chinese kool.

voor 4 personen 1 Chinese kool 2 winterwortels 200 gr champignons 2 sjalotten 1 ui witte wijn knoflook Peper / zout Hulpmiddelen Aluminiumfolie Voorbereiding[...]

Bron: smulweb.nl
Waterzooi van vis

voor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy