Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 85 recepten
Ingrediënten Porties : 4 350 gr kerstomaatjes 6 eieren 2½ dl halfvolle melk 3 eetl. bloem 3 eetl. bieslook, fijngesneden 100 gr zachte geitenkaas[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 ons kipfilet 2 grote uien 1 bakje kastanjechampignons 1 pak vermicelli (grof) 1 snufje peper, zout, kerriepoeder vers geknipte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 12 hapjes 12 cherrytomaten of snoeptomaatjes 3 eetlepels zachte geitenkaas 1 theelepel honing snufje cayennepeper paar stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 g rode poon, ontvelt en kop en staart eraf (zo 4 - 5 rode poontjes) 15 g gemengde groene kruiden (bieslook, peterselie, basilicum,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 a 2 kipfilets - kippe bouillon (poeder of vloeibaar) - verse korianderblaadjes (geen zaadjes) - 1 tomaat - 1 rode ui - 2 bosuitjes -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Wraps (liefst met knoflook en bieslook) 5 trostomaten 2 kleine bakjes zure room 1 teen knoflook 1 zak diepvriesgarnalen (gepeld) bijv.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote tomaten 180 g verse geitenkaas, light ½ potje yoghurt natuur, 0% v.g. 1 eetlepel gehakte witte ui 1 eetlepel gehakte bieslook 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vulling : 100 g gekookte ham, in kleine blokjes 100 g emmentaler AOC Switzerland, in kleine blokjes 2 sjalotten, in partjes 1 tomaat, in[...]
Bron: smulweb.nlTrostomaten niet te dik. Bieslook, flinke bos. Uien, fijn gesnipperd. azijn, suiker, peper, zout, olie, Voorbereiding Tomaten ontvellen. Enige tellen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 middelgrote Aardappelen, gekookt 2 hele Tomaat 4 kleine Lente-ui 120 gr Zalm, gerookt 1 koffielepel Rozemarijn 1 koffielepel Tijm 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 g rauwe ham, in plakken (ca. 8 plakken) 100 g feta, in kleine blokjes 2 eetl. zwarte of groene olijven, zonder pit, in plakjes of gehakt 1[...]
Bron: smulweb.nl1 gerookte makreel, 250 gram (gehalveerde) sperziebonen, 200 gram Griekse yoghurt, 2 el mayonaise, 2 el gesnipperde bieslook, 2 el fijngehakte peterselie, 8[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker weer eens zelf patat gemaakt: 1 kg aardappels schillen, in repen van 1 cm doorsnede snijden. Goed droogdeppen. Frituurvet tot 150 graden verwarmen.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comde tomaten zijn niet echt gevuld, er zit meer een laagje op dat knapperig wordt, maar ze zijn wel erg lekker (en heel makkelijk te maken)! Super zomers[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comForellen (hoeveelheid volgens aantal porties) groene tuinkruiden zoals peterselie, oregano, munt, citroenmelisse, basilicum, bieslook, fijn gesneden ui in[...]
Bron: smulweb.nl